Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 11 /14:09

UEFA Čempionų lygos pusfinalio burtai: „Real“ žais su „Bayern“, o „Chelsea“ – su Madrido „Atletico“

Šiandien Niono mieste įvyko UEFA burtų ceremonija, kurioje paaiškėjo tiek Čempionų lygos, tiek ir Europos taurės turnyro pusfinalio poros. Europos lygos turnyro pusfinalyje vienoje poroje kausis du Ispanijos klubai, o Čempionų lygos pusfinalyje santykius aiškinsis klubai, kuriuos visi futbolo sirgaliai norėjo matyti finale, – Madrido „Real“ ir Miuncheno „Bayern“.
UEFA čempionų lygos burtus traukė portugalas Luisas Figo
Burtų dubuo su kamuoliukais / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į prestižinį Senojo žemyno Čempionų lygos turnyro pusfinalį po šios savaitės akistatų prasimušė keturios komandos: dvi iš Ispanijos ir po vieną iš Vokietijos bei Anglijos. Tai – Madrido „Real“, Londono „Chelsea“, Miuncheno „Bayern“ ir Madrido „Atletico“.

Ketvirtfinalyje „Chelsea“ po dviejų mačų serijos palaužė prancūzų „Paris Saint-Germain“, „Real“ nugalėjo praėjusio sezono finalininkę vokiečių Dortmundo „Borussia“, „Atletico“ eliminavo turnyro favoritę kitą Ispanijos komandą „Barcelona“, o Čempionų lygos čempionės titulą ginantis „Bayern“ palaužė anglų „Manchester United“.

Garsus portugalų futbolininkas Luisas Figo penktadienį traukdamas burtus lėmė, kad pirmame pusfinalyje žais Madrido „Real“ ir Miuncheno „Bayern“, o Londono „Chelsea“ – su Madrido „Atletico“.

Devyniskart Čempionų lygos laimėtojas „Real“ ir „Bayern“ šio turnyro pusfinalyje buvo susitikę ir 2012 metais. Tąkart po vienuolikos metrų baudinių serijos Madride į finalą žengė bavarai.

Devyniskart Čempionų lygos laimėtojas „Real“ ir „Bayern“ šio turnyro pusfinalyje buvo susitikę ir 2012 metais. Tąkart po vienuolikos metrų baudinių serijos Madride į finalą žengė bavarai.

„Atletico“ ir Londono „Chelsea“ pastarąjį kartą susitiko taip pat 2012 metais. Tąkart komandos žaidė UEFA Supertaurėje, kurioje ispanai sutriuškino „mėlynuosius“ net 4:1.

Pirmieji pusfinalio susitikimai bus žaidžiami balandžio 22 ir 23 dienomis, o atsakomosios bei lemiamos rungtynės vyks to paties mėnesio 29 ir 30 dieną.

Čempionų lygos finalas įvyks gegužės 24 dieną. Didžiosios sezono rungtynės bus žaidžiamos Portugalijoje, Lisabonos „Benfica“ stadione, kuris talpina beveik 66 tūkst. žiūrovų.

Ten pat paaiškėjo ir Europos taurės turnyro pusfinalių poros.  Į šį etapą taip pat prasimušė du ispanų klubai bei portugalų ir italų ekipos. Tai Lisabonos „Benfica“, Turino „Juventus“, „Valencia“ ir „Sevilla“.

Po burtų paaiškėjo, kad pirmame pusfinalyje žais abi Ispanijos komados – „Sevilla“ ir „Valencia“, o kitame – „Benfica“ ir „Juventus“.

Taigi burtai lėmė, kad šių metų Europos lygos turnyro finale tikrai žais Ispanijos klubas.

Šių metų UEFA Europos lygos futbolo turnyro nugalėtojai taurę į viršų kels gegužės 14 dieną Turine, Italijoje.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius