Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UEFA padarė išimtį, „Ekranas“ galės žaisti Čempionų lygos rungtynes Panevėžyje

Trečiadienio vakarą Panevėžio „Ekrano“ futbolo klubas gavo iš UEFA patvirtinimą, jog komandai UEFA Čempionų lygos trečiojo kvalifikacinio etapo namų rungtynes liepos 26 d. prieš Borisovo BATE (Baltarusija) leista žaisti Panevėžyje, „Aukštaitijos“ stadione.
Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai
Panevėžio „Ekrano“ futbolininkai / V.Knyzelio/LFF.lt nuotr.

„Priimant sprendimą atsižvelgta į tai, jog rungtynių „Ekranas“ ir „Valletta“ UEFA delegatas gerai įvertino varžybų organizaciją: saugumą stadione, žiniasklaidos atstovų darbo vietų užtikrinimą ir gerą organizavimą, bendrą tvarką stadione, svečių fanų saugumo užtikrinimą, žiūrovų ir fanų elgesį rungtynių metu. Taip pat gerai įvertinta „Aukštaitijos“ stadiono veja“, – rašo oficiali klubo svetainė internete.

„Tai, jog rungtynės vyks mūsų mieste, yra ir didelis Lietuvos futbolo federacijos prezidento, Liutauro Varanavičiaus, nuopelnas. Klubas yra labai dėkingas už išreikštą paramą ir užtarimą sprendžiant UEFA rungtynių vietos klausimą“, – priduria fkekranas.lt.

Pagal galiojančią tvarką, trečiojo Čempionų lygos atrankos etapo rungtynės gali vykti ne žemesnės nei trečios kategorijos stadionuose. Tuo tarpu 4 tūkst. žiūrovų talpinantis Panevėžio „Aukštaitijos“ stadionas atitinka tik antrąją kategoriją.

Įveikęs BATE ekipą Lietuvos čempionas „Ekrano“ klubas susidurtų su dar didesnėmis problemomis – ketvirtojo atrankos etapo kovos gali vykti tik ketvirtosios kategorijos stadionuose, o tokių Lietuvoje nėra. Kauno S.Dariaus ir S.Girėno stadionas, kuriame mačus žaidžia nacionalinės Lietuvos futbolo rinktinė, atitinka trečiąją UEFA kategoriją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius