-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

UEFA padėka: Lietuvoje vykęs U-19 čempionatas – fantastiškas

Lietuvoje vykęs 12-asis Europos U-19 vaikinų futbolo čempionatą Europos futbolo asociacijų sąjunga įvertino kaip fantastišką.
Futbolas Kaune
Futbolas Kaune / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 UEFA

UEFA generalinis direktorius Gianni Infantino Lietuvos futbolo federacijos (LFF) prezidentui Juliui Kvedarui atsiuntė oficialų laišką, kuriame dėkojo už lūkesčius viršijusį čempionatą.

Lietuvoje vykusios Europos U-19 pirmenybės pagal žiūrovų skaičių tapo ketvirtomis istorijoje – po Ukrainos, Prancūzijos ir Austrijos.

Visas G.Infantino laiško tekstas (vertimas iš anglų kalbos):

Daugiau nei 56 tūkstančiai aistruolių, intriguojančios kovos, puiki atmosfera stadionuose ir visų dalyvių pagyros gerai suorganizuotam čempionatui. UEFA prezidento, visų UEFA atstovų ir Lietuvoje viešėjusių darbuotojų vardu norėčiau padėkoti Jums ir Jūsų darbuotojams už surengtą fantastišką turnyrą.

Kadangi mums teigė, jog krepšinis šalyje populiariausias sportas, likome maloniai nustebinti dėl didelio žiūrovų lankomumo rungtynėse, publikos entuziazmo ir susidomėjimo jaunimo futbolu bei futbolu apskritai. Manome, kad šis čempionatas buvo puiki galimybė populiarinti futbolą Jūsų šalyje. Tikimės, kad jis paliks savo pėdsaką tiek dėl asmeninio tobulėjimo, tiek dėl pagerėjusios infrastruktūros.

Visi prisidėję prie šio čempionato turi būti pasveikinti ir sulaukti padėkos už puikų darbą. Ta proga nuoširdžiai dėkojame čempionato organizacinio komiteto direktoriui Mindaugui Verbickui ir su juo dirbusiai komandai, kuri puikiai padirbėjo viso pasirengimo metu ir per patį finalinį etapą. Jų atsidavimą ir pasišventimą šiam projektui labai vertiname.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius