-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Utenis“ varžovų neskirsto į stiprius ir silpnus

„Utenio“ gynėjas Aurimas Tručinskas džiaugiasi, kad Utenos komanda juda į priekį, žaidėjai vis geriau supranta vienas kitą aikštėje
„Utenio“ gynėjas Aurimas Tručinskas
„Utenio“ gynėjas Aurimas Tručinskas

Sekmadienį, gegužės 18 d. „Utenio“ futbolininkai nuo 15 val. Lietuvos futbolo federacijos pirmosios lygos pirmenybėse rungsis su „Palangos“ komanda. Šeštojo turo mačas vyks varžovų aikštėje.

Palangos klubas turi tik vieną tašką pirmosios lygos turnyro lentelėje. Tiesa, ši komanda iš penkerių žaistų rungtynių vienerias yra laimėjusi ir kartą sužaidusi lygiomis. Tačiau iš „Palangos“ prieš sezoną buvo atimti taškai dėl licencijavimo taisyklių pažeidimų.

„Mes varžovų neskirstome į stiprius ir silpnus, ruošiamės kiekvienoms rungtynėms. Negaliu pasakyti, kad ruošiamės vienodai – prieš rungtynes analizuojame kiekvieno varžovo žaidimą, treneris mums pateikia savo turimą informaciją apie priešininkus“, – sakė „Utenio“ futbolininkas Aurimas Tručinskas.

Pasak gynėjo, Palangos komanda visai kitokia nei buvo pernai: „Dabar ji turi daug naujų patyrusių futbolininkų, tad prieš šį varžovą žaisti tikrai nebus lengva.“

Prieš savaitę uteniškiai pasiekė pergalę Jonavoje prieš vietos „Lietavą“. Per tas rungtynes A. Tručinskas pasižymėjo rezultatyviu perdavimu. Bet jis džiaugiasi ne tiek šiuo savo pasiekimu, kiek tuo, kad „Utenio“ futbolininkai pagaliau ima suprasti vienas kitą.

„Dvi pastarosios rungtynės jau buvo daug geresnės. Atrodėme tikrai geriau negu sezono pradžios mačuose ar ikisezoninėse rungtynėse. Atsiranda savitarpio supratimas, judame į priekį. Tam daug dirbame“, – pasakojo „Utenio“ futbolininkas.

Kaip ir kiti komandos nariai, jis nėra patenkintas tuo, kas buvo pasiekta per penkerias pirmąsias rungtynes – dvi pergalės ir trys pralaimėjimai.

„Prieš prasidedant sezonui galvojome, kad per tiek turų surinksime daugiau taškų. Bet iš tiesų gal ir nereikėjo tikėtis, kad tuoj imsim visus šluoti. Mes esame nauja komanda, galima sakyti – pirmą kartą vienas kitą sutikome. Ir lengva mums tikrai nebuvo“, – kalbėjo A. Tručinskas.

Rungtynių išvakarėse visa komanda susirenka Utenoje į klubo bazę. Kalbasi apie būsimas rungtynes, analizuoja varžovų žaidimą. Atsikėlę kitą rytą visi važiuoja į rungtynes.

„Vadovybė padaro viską, kad mes į išvykos mačą nusigautume kuo patogiau ir pirmyn, ir atgal. Bet šiaip norisi pagaliau sužaisti namie, parodyti uteniškiams, kad nesame blogi žaidėjai. Nežiūrint į mūsų rezultatus, kiekvienas gali pamatyti, kad mes aikštėje ir dominuojame, ir žaidžiame geriau nei varžovai. Tiesiog mums nepasiseka“, – kalbėjo Utenos komandos gynėjas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius