Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už aikštingąjį Raheemą Sterlingą „Liverpool“ gaus 70 mln. eurų

Antrą sezoną iš eilės „Liverpool“ klubas parduos žaidėją už milžinišką net dabartiniam futbolui sumą. Už 20 metų atakuojantį saugą Raheemą Sterlingą „Manchester City“ ekipa paklos beveik 70 mln. eurų (49 mln. svarų sterlingų). Tai bus brangiausias „Miestiečių“ pirkinys istorijoje.
Raheemas Sterlingas
Raheemas Sterlingas / „Scanpix“/AP nuotr.

R.Sterlingas taps antruoju brangiausiu žaidėjų amžiaus grupėje iki 21-erių metų per visą futbolo istoriją. Brangiau kainavo tik Neymaras, už kurį „Barcelona“ prieš dvjeus metus paklojo virš 80 mln. eurų.

Negana milžiniškos sumos už perėjimą, „Manchester City“ įsipareigojo 20-mečiui futbolininkui mokėti ir didžiulę algą. R.Sterlingas uždirbs apie 200-280 tūkst. eurų per savaitę.

Aikštingasis „Liverpool“ futbolininkas šią vasarą pats nebenorėjo žaisti klube, taip tapdamas vienu nekenčiamiausių ekipos narių. R.Sterlingas grasino ekipai, kad streikuos, dukart nepasirodė komandos priešsezoninėse treniruotėse, nes neva sirgo.

Dėl šio sandėrio rankomis trins ir buvęs R.Sterlingo klubas „Queens Park Rangers“, kuriam atiteks 20 proc. nuo žaidėjo perėjimo sumos.

Jamaikoje gimęs R.Sterlingas „Liverpool“ žaidė nuo 2012 metų ir per 95 runtgynes įmušė 18 įvarčių. Praėjusį sezoną Anglijos „Premier“ lygoje jis pasižymėjo 7 įvarčiais ir 7 rezultatyviais perdavimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius