Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už įžūlų elgesį diskvalifikuotas J.Mourinho

Ekscentriškasis Madrido „Real“ treneris Jose Mourinho sulaukė pirmosios nuobaudos šį sezoną. Karališkojo klubo strategą už įžūlų elgesį su teisėjais dvejų rungtynių diskvalifikacija nubaudė Ispanijos futbolo federacija.
J.Mourinho sulaukė nuobaudos
J.Mourinho sulaukė nuobaudos / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad per paskutiniąsias rungtynes Karaliaus taurėje trečiadienį su „Real Murcia“ J.Mourinho atvirai demonstravo panieką mačo arbitrui ir už savo elgesį neliko nenubaustas. Ispanijos futbolo federacija uždraudė portugalui vadovauti savo komandai dvejas artėjančias rungtynes. Madrido „Real“ sekmadienį laukia Ispanijos futbolo pirmenybių mačas su „Gijon Sporting“, o kitą savaitę šeštadienį rungtynės išvykoje su „Bilbao Athletic“.

Tiesa, „El Clasico“ mačui su „Barcelona“, lapkričio 29 d. J.Mourinho jau galės vadovauti savo komandai.

„La Liga“ puošmena vadinamas „El Clasico“ iki šiol visada vykdavo savaitgaliais, tačiau šį kartą rungtynių datą pakoregavo politinės peripetijos. Sekmadienį, lapkričio 28–ąją, Barselonoje vyks vietos rinkimai, todėl dėl saugumo pirmenybių organizatoriai nusprendė perkelti dvikovą į pirmadienį.

„Barcelona“ ekipos saugas Xavi iš karto pareiškė, jog tokią dieną „El Clasico“ „praras savo sielą“.

Dėl tokios susitikimo datos nedžiūgavo ir pirmą kartą principinio mūšio skonį pajusiantis „Barcelona“ puolėjas Davidas Villa.

„Manau, tai yra keista ir nelabai gerai aistruoliams. Tačiau mes turime priimti šį pasikeitimą ir žaisti bet kurią dieną, kuri yra nurodyta“, – kalbėjo D.Villa. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius