Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Už raudoną kortelę Cristiano Ronaldo praleis tris „Primeros“ rungtynes

Ispanijos futbolo asociacija atidžiai išnagrinėjusi Madrido „Real“ puolėjo Cristiano Ronaldo gautą raudoną kortelę nusprendė, kad portugalas praleis tris artimiausias „Primera“ čempionato rungtynes.
Cristiano Ronaldo rodoma raudona kortelė
Cristiano Ronaldo rodoma raudona kortelė / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Raudona

Priminsime, kad sekmadienį Bilbao „Athletic“ ir „Real“ vienuolikės išsiskyrė taikiai. 76-ąją minutę prie šeimininkų vartų kilo susistumdymas tarp C.Ronaldo ir kelių baskų žaidėjų. Aikštę po šio epizodo paliko tik vienas futbolininkas – 29 metų puolėjas.

Iš pradžių buvo manoma, kad Portugalijos rinktinės kapitonas praleis tik artėjantį Ispanijos čempionato susitikimą su „Villarreal“, tačiau buvo nuspręsta, kad C.Ronaldo elgesys buvo netoleruotinas ir jis yra suspenduojamas ilgesniam laikui.

„Karališkojo“ klubo lyderis ekipai negalės padėti minėtose rungtynėse su „Villarreal“  bei susitikimuose su „Elche“ ir Madrido „Getafe“.

Vis dėlto „Real“ klubui pasisekė todėl, kad C.Ronaldo nepraleis „Copa del Rey“ turnyro pusfinalio su Madrido „Atletico“. Trečiadienį „Santiago Bernabeu“ stadione tarp šių komandų įvyks pirmasis susitikimas.

VIDEO: Cristiano Ronaldo raudona kortelė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius