Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už širdies griebiantys žodžiai: Andro Švrljuga atsisveikino su „Sūduva“

Marijampolės „Sūduvai“ nuo 2016-ųjų atstovavęs kroatas Andro Švrljuga jautriu laišku atsisveikino su klubu ir jo sirgaliais.
Andro Švrljuga
Andro Švrljuga / Sauliaus Čirbos nuotr.

Kroatas ilgą tekstą parašė feisbuke.

„Mieli sirgaliai, komandos draugai ir visi bičiuliai „Sūduvoje“, Marijampolėje bei Lietuvoje. Rašau tai su liūdesiu, bet ir didžiuliu pasididžiavimu.

Jau nesu „Sūduvos“ žaidėjas, bet noriu visiems padėkoti: prezidentui, klubo valdybai, treneriams, kitiems klubo darbuotojams, tačiau svarbiausiai – sirgaliams.

Atidaviau 100 procentų savęs su meile šiam žaidimui. Ar to buvo gana? Jūs galite pasakyti geriau. Buvau laimingas „Sūduvoje“, mūsų sėkmė vertė mane didžiuotis, tikiuosi, kad kartas nuo karto padariau laimingus ir jus. Mano namai Kroatijoje bus išpuošti trofėjais, kuriuos laimėjau „Sūduvoje“, sirgalių atminimai yra mano mėgstamiausi.

Vytauto Kuralavičiaus nuotr./Andro Švrljuga
Vytauto Kuralavičiaus nuotr./Andro Švrljuga

Lietuvoje futbolu gyvenau 24 valandas per parą ir 7 dienas per savaitę, namo persivežu tik geriausius prisiminimus iš jūsų nuostabios šalies.

Turiu paminėti vieną trenerį virš visų kitų. Žmogų, visų pirma – Vladimirą Čeburiną. Tai treneris, kurio komandos yra pasiryžusios mirti aikštėje. Jis buvo treneris, tėvas, brolis, draugas, su stipriu charakteriu ir teisingu požiūriu, jis sugebėjo mus taip treniruoti ir rodyti mums pagarbą. Jis buvo mūsų generolas, lyderis, kuriuo pasitikėjome ir kuris pasitikėjo mumis. Jis padarė mus geresniais žaidėjais ir žmonėmis.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andro Švrljuga
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Andro Švrljuga

Tikiuosi, kad ir aš palieku jums gerus prisiminimus, žinau, kad jūs liksite mano mintyse. Ir kas žino, galbūt dar susitiksime“, – rašė A.Švrljuga.

Kroatas atsisveikino lietuviškai „mes už „Sūduvą“ ir „ačiū visiems“.

2012-2015 metais A.Švrljuga atstovavo Vilniaus „Žalgiriui“, o nuo tada – „Sūduvai“.

Lietuvoje krašto gynėjas laimėjo šešis šalies čempiono titulus, keturis kartus į viršų kėlė Supertaurę, iškovojo ir tris LFF taures.

Primename, kad „Sūduvoje“ bręsta didžiulės permainos, mat iš prezidento posto nori trauktis Vidmantas Murauskas. 15min žiniomis, jis vis dar neturi kandidato į savo įpėdinius, todėl komanda dar nėra komplektuojama, sutartis turi vos keletas žaidėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius