-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Už C.Ronaldo gerbėjo įbėgimą į aikštę UEFA skyrė baudą: LFF sprendžia, ką daryti

Neramiai žinių iš UEFA kabinetų laukusi Lietuvos futbolo federacija gavo atsakymą. Už vyro įbėgimą į aikštę per „Euro 2020“ atrankos rungtynes tarp Lietuvos ir Portugalijos mūsų šalies atstovams skirta 10 tūkst. eurų piniginė bauda.
Lietuvio akibrokštas Cristiano Ronaldo nesupykdė
Lietuvio akibrokštas Cristiano Ronaldo nesupykdė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Priminsime, kad incidentas įvyko rugsėjo mėnesį vykusio mačo antrajame kėlinyje, kai ryškiausia Portugalijos rinktinės žvaigždė Cristiano Ronaldo rengėsi palikti aikštę.

Rungtynes stebėjęs vyras tuomet išbėgo į aikštę ir paprašė nusifotografuoti su juo. Netrukus nuo žaidėjo jį atstūmė apsaugos darbuotojai, asmenukės su savo dievaičiu jis taip ir nespėjo pasidaryti.

Netrukus už nedidelį viešosios tvarkos pažeidimą vyras iš policijos gavo 30 eurų baudą.

Visgi kur kas didesnio kirčio sulaukė LFF iš UEFA. Ketvirtadienį vykusio posėdžio metu nuspręsta lietuviams skirti 10 tūkst. eurų baudą.

Tiesa, ši suma yra kiek mažesnė, nei iš pradžių tikėjosi LFF vadovai. LFF generalinis sekretorius Edgaras Stankevičius iš karto po incidento svarstė, kad bauda gali siekti 15–20 tūkst. eurų.

Tuo metu LFF atstovai neslėpė, jog šią sumą bus bandoma išsireikalauti iš tvarką pažeidusio vyro. Savo ketinimų federacija neatsisako.

„Kadangi sprendimas paskelbtas tik ketvirtadienį, tai šiuo metu dar svarstom įvairius sprendimo būdus, tarp jų ir pasinaudoti teise sprendimą skųsti (yra numatyta tokia galimybė). Taip pat ketiname susitikti su saugos tarnyba, dirbusia rungtynių metu, bei į aikštę išbėgusiu viešosios tvarkos pažeidėju“, – 15min teigė LFF Rinkodaros ir komunikacijos departamento vadovas Antanas Martusevičius.

Lietuvos futbolo rinktinė atrankos į Europos čempionatą rungtynėse Europos čempionei Portugalijai nusileido rezultatu 1:5. Penkis kartus geriausiu planetos futbolininku rinktas C.Ronaldo įmušė keturis įvarčius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius