-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Čeburinas: „Dar anksti kalbėti apie gerą žaidimą“

Marijampolės „Sūduva“ per A lygos III turo rungtynes nugalėjo „Jonavą“ 4:2, tačiau komandos vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas teigė, kad iki gero tarpusavio supratimo jo auklėtiniams dar toloka.
Vladimiras Čeburinas
Vladimiras Čeburinas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Nepasakyčiau, kad žaidimas buvo puikus. Geriname sportinę formą, bet žaidimas dar yra pavasarinis. Tarpusavio supratimas yra ne šimtaprocentis, jis nesiekia ir 90 proc. Dar anksti kalbėti apie gerą žaidimą“, – sakė Lietuvos čempionų strategas.

„Sūduva“ per šiemet sužaistas trejas oficialias rungtynes nebuvo praleidusi įvarčio, o šį kartą „Jonavos“ gynėjas Arūnas Klimavičius marijampoliečių gynybą pralaužė bet dukart.

„Daug kalbama apie mūsų standartines padėtis, tačiau matome, kad ir „Jonava“ tam skiria daug dėmesio. Pirmasis įvartis tapo šalto vandens samčiu ant mūsų. Sakyčiau, kad tuomet gal ne tiek mes sužaidėme nesėkmingai kiek A.Klimavičius – gerai, – analizavo mačą V.Čeburinas. – Iš karto po to epizodo ėmėme labiau judėti, pavyko įmušti pirmą, antrą įvarčius.

Tai lėmė komandiniai veiksmai ir pademonstruotas charakteris. Antrąjį įvartį praleidome atakos antrosios bangos metu, tai visada yra pavojinga, nes žaidėjai jau būna kiek praradę dėmesį. Nesureagavo žaidėjai į tą perdavimą ir praleidome.“

Šiose rungtynėse „Sūduvos“ aprangą pirmą kartą vilkėjo baltarusis Vitalijus Gajdučikas, atvykęs į komandą iš Borisovo BATE.

„Matyti, kad yra aukštas žaidimo lygis, jis gali gerai žaisti, tik kol kas trūksta ryšių su kitais žaidėjais. Tai yra ne vienerių ir ne dvejų rungtynių klausimas, tam reikia laiko. Tačiau geras žaidėjo lygis matyti“, – teigė V.Čeburinas.

Tuo metu „Jonavos“ treneris Filipe Ribeiro tvirtino, kad auklėtiniai pralaimėjo, jo nuomone, šiuo metu geriausiai Lietuvos komandai.

„Šiandien žaidėme su, mano nuomone, stipriausia Lietuvos komanda. Mes žinome, kad jie yra stiprūs, kartu žaidžia ilgai, o mes tik konstruojame naują komandą. Nėra taip lengva žaisti su šia komanda, – sakė portugalas. – Rungtynių nepradėjome prastai, bet įmušę lyg kažko išsigandome. „Sūduva“ tuo pasinaudojo. Pirmajame kėlinyje dažnai nežaidėme savo žaidimo, kalbėjome apie tai, bet reikia pripažinti, kad turime naują komandą, todėl tokie dalykai atsitinka. Antruoju kėliniu nesu nusivylęs.“

VIDEO: A lyga. 3 turas: „Sūduva“ – „Jonava“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius