Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Čeburinas paleido strėlių į snaiperius: „Norėtųsi, kad įmuštų ir puolėjai“

Marijampolės „Sūduvos“ vyriausiasis treneris Vladimiras Čeburinas po pergalės per trečiąsias kontrolines rungtynes prieš Rygos „Metta/LU“ rezultatu 3:1 (2:0) teigė nerimaująs, kad kol kas įvarčių neįmuša puolėjai.
Vladimiras Čeburinas
Vladimiras Čeburinas / Sauliaus Čirbos nuotr.

Rungtynes „Sūduvos“ ekipoje pirmadienį pradėjo Ivanas Kardumas, Marius Činikas, Algis Jankauskas, Aleksandras Živanovičius, Vaidas Slavickas, Giedrius Matulevičius, Gratas Sirgėdas, Paulius Golubickas, Sandro Gotalas, Mihretas Topčagičius ir Robertas Vėževičius. Vėliau aikštėje pasirodė Ignas Plūkas, Andro Švrljuga, Yvanas Erichot, Dominykas Barauskas, Povilas Leimonas, Renatas Banevičius, Eligijus Jankauskas ir Luisas Fernando.

„Pirmajame kėlinyje ilgomis atkarpomis pavyko daryti tai, ką planavome. Šiame etape mums yra svarbu, kaip mes suprantame vienas kitą, kaip suprantame mūsų žaidimo filosofiją. Įvarčių įmušėme, tik nedžiugina, kad muša ne puolėjai, o saugai, – po rungtynių kalbėjo V. Čeburinas. – Antrajame kėlinyje kiek persirikiavome, atsiliepė nuovargis, tačiau šiame etape taip ir turi būti. Viskas gerai, žaidėjai šaunuoliai, nors ir praleidome įvartį pačioje rungtynių pabaigoje. Tuomet jau mačą tiesiog užbaiginėjome, laukėme pabaigos, todėl ir praleidome. Reikia žaisti iki paskutinio švilpuko.“

„Sūduvai“ šį kartą vieną įvartį pelnė komandos kapitonas Algis Jankauskas, kitus du (abu po Grato Sirgėdo perdavimų) – peržiūroje dalyvaujantis Paulius Golubickas. 19-mečiam futbolininkui tai buvo trečiasis įvartis šį mėnesį, be to, jis yra atlikęs ir vieną rezultatyvų perdavimą.

„Džiugina, kad vaikinas stengiasi, nori žaisti futbolą. Jei nori, tai ir žais“, – taip jaunojo saugo žaidimą įvertino V.Čeburinas.

Ketvirtąsias kontrolines rungtynes „Sūduva“ žais sausio 24 d. 17 val. su Suvalkų „Wigry“ (Lenkija).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius