-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Dambrausko konkurentas dėl darbo – treniravęs pasaulio ir Europos čempionatuose

Į darbą Latvijos futbolo rinktinėje pretenduojantis Valdas Dambrauskas turi garsų konkurentą. Pranešama, jog latviai žvalgosi ir į daugelį metų Švedijos rinktinę treniravusį Janne Anderssoną.

15min praėjusią savaitę pranešė, jog naujo vairininko ieškanti Latvijos futbolo federaciją aktyviai kviečiasi geriausiu Lietuvos futbolo treneriu vadinamą V.Dambrauską.

Tiesa, prieš kelis mėnesius be darbo likęs pakruojiškis praeityje ne kartą minėjo, jog prioritetą teikia darbui klube, ne nacionalinėje komandoje.

Lietuvis yra vienas iš bent keturių kandidatų į Latvijos rinktinės trenerio postą, o dabar „Expressen“ atskleidė, kas yra vienas iš kitų pretendentų.

Tai – 61-erių J.Anderssonas, nuo 2016 iki 2023 metų treniravęs Švedijos rinktinę ir su ja dalyvavęs tiek 2018 m. pasaulio, tiek 2020 m. Europos čempionatuose.

„Scanpix“ nuotr./Janne Anderssonas
„Scanpix“ nuotr./Janne Anderssonas

Švedas yra dirbęs ir žymiuose savo šalies klubuose „Halmstads“, „Orgryte“ ir „IFK Norrkoping“.

Latviai naująjį rinktinės trenerį ketina įvardinti vasario pradžioje. Iki šiol juo dirbo vietinis specialistas Dainis Kazakevičius, bet su juo Latvijos rinktinė kalnų nenuvertė ir Europos čempionato atrankos grupėje liko paskutinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius