Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Urbonas: „Tikiu, kad rytoj pratęsime gerą proveržį“

Spalio 11 dieną Lietuvos rinktinės lauks rimtas išbandymas – lietuviai namuose susitiks su Baltarusijos rinktine. Lietuvos nacionalinės rinktinės treneris Valdas Urbonas spaudos konferencijoje teigė, jog rinktinėje nuotaikos geros, o kovai prieš būsimą varžovą komanda – pasiruošusi.
Valdas Urbonas
Valdas Urbonas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Ruošiamės rimtai rytojaus rungtynėms. Po paskutinių kontrolinių rungtynių Estijoje turėjome laiko atsistatyti ir pasiruošti rytojaus kovai. Visi žaidėjai sveiki ir pasiruošę. Esame susikoncentravę ir tikimės pasiekti gerą rezultatą.

Rinktinės psichologinė būklė gera, tą galiu drąsiai pasakyti. Dvi paskutinės pergalės vyrams tikrai pridėjo pasitikėjimo savo jėgomis, pridėjo geros emocijos, geros energijos. Tikiu, kad rytoj pratęsime tą gerą proveržį. Situacija turnyrinėje lentelėje – komplikuota, todėl kiekvieno taško ar pergalės iškovojimas gali turėti ženklią įtaką galutiniam rezultatui“, – teigė V.Urbonas.

VIDEO: V. URBONO IR T. ŠVEDKAUSKO KOMENTARAI PRIEŠ RUNGTYNES SU BALTARUSIJA

Baltarusijos rinktinės treneris Michailas Marchelis negailėjo gerų žodžių Lietuvos rinktinei bei pabrėžė, jog rytojaus rungtynės bus labai svarbios baltarusiams.

„Mes ir lietuviai esame panašūs tuo, kad propaguojame komandinį žaidimą. Rytojaus rungtynės mums bus labai svarbios psichologiškai, jeigu nepavyks iškovoti pergalės, po to varžytis bus be galo sunku.

Su didele pagarba žiūrime į Lietuvos rinktinę, tą atspindi ir paskutiniai rezultatai. Pergalės neatsiranda lygioje vietoje, tai yra ilgo proceso dalis. Lietuviai šiuo metu yra geroje formoje, turi gerą emocinį foną, todėl mums bus labai sunku.

Po rungtynių prieš Gruziją komandai dabar sunku psichologiškai. Negana to, komandoje yra ir traumuotų žaidėjų. Sunkios sąlygos, tačiau eisime į aikštę tik dėl pergalės“, – teigė M.Marchelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius