-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vacys Lekevičius apie chaosą „Atlante“: „Tokios sunkios situacijos dar nėra buvę“

A lygą supurtė dar vienas galimai sutartų rungtynių atvejis – antradienį atšauktos rungtynės tarp Klaipėdos „Atlanto“ ir „Kauno Žalgirio“. Uostamiesčio klubas patvirtino šias naujienas, tačiau jokių įtarimų futbolininkams nepareiškė.
Vacys Lekevičius
Vacys Lekevičius / Klaipėdos „Atlanto“ klubo nuotr.

Rungtynės turėjo įvykti šiandien 20 valandą. Lažybų punktuose buvo galima pastebėti, kaip keitėsi koeficientas už kauniečių pergalę – iš pradžių „Kauno Žalgiris“ buvo laikomas šių rungtynių autsaideriu, tačiau šiandien jų koeficientas stipriai nukrito.

Pats Klaipėdos klubas šiuo metu išgyvena sunkų laikotarpį – komandoje ne taip seniai buvo paskelbtas streikas, klubas niekaip negali surasti naujų investuotojų, o žaidėjai traukiasi vienas po kito.

Klaipėdos „Atlanto“ direktorius Vacys Lekevičius 15min portalui aiškino, kad tokios sunkios padėties klube dar niekada nėra patyręs, tačiau per artimiausias dienas bandys išspręsti naujų investuotojų klausimą.

LFF pranešė, kad susitikimas tarp Klaipėdos „Atlanto“ ir „Kauno Žalgirio“ buvo atšauktas dėl galimai sutartų rungtynių. Kokia yra klubo pozicija šiuo klausimu?

– Situacija paprasta – gavome pranešimą iš LFF, kuriame buvome informuoti apie tai, jog jie gavo signalą apie galimai sutartas rungtynes. Į tai reagavome visiškai paprastai – sutikome nedelsiant atšaukti rungtynes. Nesiruošiame žaisti, jeigu yra bent kokie įtarimai.

Pasakėme LFF, kad sutiksime, jeigu bus atšauktos ir tolesnės rungtynės, nes ir pati situacija klube nėra geriausia.

Galbūt yra kažkokių įtarimų pačioje komandoje?

– Ne, pačioje komandoje nieko nėra. Jeigu būna pranešta apie galimai sutartų rungtynių atvejį, tai dažniausiai būna įtariamos abi komandos. Prieš rungtynes jokių panašių įtarimų tikrai nebuvo, bandysime aiškintis situaciją.

Ne taip seniai komandoje buvo paskelbtas streikas – futbolininkai daugiau nei du mėnesius negavo atlyginimų. Kaip sprendėte šią situaciją?

– Komandoje buvo susirinkimas, visi bendrai pakalbėjome. Futbolininkai žino, kad situacija dabar yra labai prasta, manau, kad prasčiausia nuo to laiko, kai aš esu klube. Šiuo metu darome viską, jog išsaugotume klubą.

Su penkiais žaidėjais jau buvo nutrauktos sutartys. Jeigu ateis kiti žaidėjai ir sakys, kad nori palikti komandą – nesipriešinsim. Tai yra žaidėjų pasirinkimas. Kaip ir sakiau, norisi komandą išlaikyti, todėl jeigu kažkas išvyks, ieškosim naujų žaidėjų.

– Neseniai sakėte, kad „Atlantas“ turi problemų su investuotojais, tačiau pažadėjote, kad netrukus tai bus išspręsta.

– Su investuotojais yra didelė problema. Su vienais jau buvo beveik pasiektas susitarimas, į jų rankas būtų atitekęs visas valdymas, tačiau viskas nutrūko. Esame labai nusivylę, nes jau galvojome, kad pavyks išspręsti šį klausimą.

Per artimiausias dienas kalbėsimės su kitais investuotojais. Jų tikrai yra, tačiau nėra taip lengva susitarti.

– Kokia yra komandos reakcija?

– Komandoje nieko naujo – visi žino šią situaciją. Treneris dabar išvyks iš Klaipėdos trumpoms atostogoms ir lauks naujienų iš mūsų. Su futbolininkais šiandien susitiksime treniruotėje ir bandysime kalbėti, kas bus toliau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius