Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vaikų stovyklą Trakuose surengęs legendinis futbolo klubas „A.C. Milan“ dairosi ir ateities žvaigždžių

Pirmadienį Trakuose startavo legendinio futbolo klubo „A.C. Milan“ (Italija) jaunimo futbolo ir anglų kalbos žinių vasaros stovykla, truksianti iki rugpjūčio 12 dienos.
Po stovyklos Trakuose bus atrinkti mažiausiai trys vaikai, kurie dalyvaus baigiamajame turnyre Milane.
Po stovyklos Trakuose bus atrinkti mažiausiai trys vaikai, kurie dalyvaus baigiamajame turnyre Milane. / Organizatorių nuotr.

„Ši vasaros stovykla – tai savaitė sporto su naujais draugais ir aukščiausio lygio futbolo treniruotėmis. Stebėsime ir analizuosime „A.C. Milan“ ekipos rungtynių vaizdo medžiagą. Treniruotėms vadovaus Italijos futbolo klubo „A.C. Milan“ techniniai direktoriai. Mes siekiame užmegzti ilgalaikius santykius su Lietuva, kad pasidalytume patirtimi ir surastume bei ugdytume Lietuvos futbolo žvaigždes“, – teigė „A.C. Milan“ jaunimo stovyklų atstovas Baltijos šalyse Stefano Chiussi.

Po stovyklos Trakuose bus atrinkti mažiausiai trys vaikai, kurie turės galimybę nuvykti į Milaną ir, kartu su 400 vaikų iš viso pasaulio, dalyvauti baigiamajame futbolo turnyre („Milan Friendship Cup“).

Efektyvų ir naudingą laiko praleidimą stovykloje Trakuose garantuos patyręs futbolo klubo „A.C. Milan“ techninis direktorius (treneris) Graziano Mannaris, jo padėjėja Elisabeta Spin ir futbolo klubo „A.C. Milan“ jaunimo stovyklų atstovas Baltijos šalims Stefano Chiussi bei futbolo klubo „Trakai“ treneriai Virmantas Lemežis, Marius Leonavičius ir Vladas Pavlovas, rašoma pranešime spaudai.

Jiems talkins patyrę kalbų mokyklos „Language Academy“ anglų kalbos dėstytojai Jekaterina Buiko, Liana Stonskutė ir Ilma Vienažindytė. Stovyklos metu, vaikai ne tik ugdys futbolo įgūdžius, bet ir tobulins anglų kalbos žinias.

Tokios „A.C. Milan“ jaunimo stovyklos berniukams ir mergaitėms nuo 6 iki 17 metų rengiamos ne tik Italijoje, bet ir daugiau kaip 30 šalių visame pasaulyje.

„A.C. Milan“ jaunimo vasaros stovykloje iš viso dalyvaus 70 vaikų, tarp kurių ir 10 socialiai remtinų vaikų. Rugpjūčio 12 d., 15 val. numatomos stovyklos baigiamosios vaikų varžybos, o 17 val. įvyks stovyklos uždarymas ir diplomų įteikimas vaikams.

Ši stovykla vyksta pagal futbolo klubo „Trakai“ (FKT) vykdomą socialinį projektą „Socialiai remtinų vaikų įtraukimas į aktyvią sportinę veiklą“. Jau veikia aštuoni Trakų regiono futbolo mokyklos filialai, juose sportuoja apie 200 vaikų, 100 jų – iš socialiai remtinų šeimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius