Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdas Ivanauskas dirbs Tolimuosiuose Rytuose

Iš Gruzijos vicečempiono Gorio „Dila“ lietuvį trenerį karjera nubloškė dar toliau nuo tėvynės – Valdas Ivanauskas treniruos Chabarovsko „SKA-Energiją“
Valdas Ivanauskas
Valdas Ivanauskas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Valdas Ivanauskas treniruos Rusijos Chabarovsko „SKA-Energiją“ komandą. Vakar 46 metų lietuvis pasirašė sutartį su šiuo klubu.

„SKA-Energija“ 2013-2014-aisiais žais pirmojoje Rusijos lygoje. 2012-2013 metų sezoną šioje lygoje ji užėmė ketvirtą vietą ir su „Rostov“ ekipa rungėsi dėl vietos Premjer lygos pirmenybėse, bet pralaimėjo 0:2 ir 0:1.

Šiemet V. Ivanauskas dirbo Gruzijoje. Jis buvo Gorio „Dila“ vyriausiuoju trenerių. Bet jo komanda nepateisino klubo vadovų lūkesčių – „Dila“ atkaklioje kovoje pralaimėjo pirmenybių auksą Tbilisio „Dinamo“.


Tačiau Gruzijoje ėjo kalbos apie galimą V. Ivanausko paskyrimą kurios nors šios šalies rinktinės treneriu. Kalbėta net apie darbą U19 komandoje, kuri dalyvaus Europos čempionato finaliniame etape Lietuvoje.

Vis dėl to prieš savaitę jau Rusijos žiniasklaida ėmė skleisti gandą, kad lietuvis pasirašė sutartį su Tolimųjų Rytų klubu. Anot oficialios klubo svetainės – tai netiesa. Klubas ir V. Ivanauskas parašus po sutartimi padėjo tik šį antradienį.

Kuriam laikui pasirašyti įsipareigojimai, nepranešama.

„SKA-Energija“ komandai atstovauja ir du lietuviai futbolininkai: saugas Darius Miceika ir gynėjas Tomas Mikuckis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius