Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Valdas Urbonas prieš rungtynes su „Anderlecht“: „Norisi įrodyti sau ir sirgaliams, jog nesame tokie silpni“

Trečiadienį „Ekrano“ laukia atsakomasis UEFA Čempionų lygos III kvalifikacinio etapo rungtynės prieš Briuselio „Anderlecht“. Primename, jog pirmąsias rungtynes Briuselyje „Ekranas“ pralaimėjo 0:5.
Valdas Urbonas
Valdas Urbonas / fkekranas.lt nuotr.

Prieš atsakomąsias rungtynes „Ekrano“ treneris Valdas Urbonas pasidalino mintimis apie būsimą kovą:

„Žinoma, keista, jog namų rungtynes žaisime Vilniuje, ne Panevėžyje. Tai esmės nekeičia, rimtai žvelgiame į šias rungtynes, nes tokių mačų nėra daug, juolab tai neeilinis klubas Europoje. Pirmų rungtynių rezultatas mūsų netenkina, bet kokiu atveju, reikia trečiadienį drąsiai išeiti į aikštę ir kovoti. 

Briuselyje turėjom gerų pamokų, gera patirtis. Nežiūrim į būsimus kitus mačus, neskaičiuojame kortelių kitoms tarptautinėms rungtynėms, artimiausias trečiadienio mačas yra pats svarbiausias. Norisi įrodyti sau ir sirgaliams, jog nesame tokie silpni, negu būtų galima pagalvoti pažiūrėjus į pirmo mačo rezultatą. 

Belgijoje ir buvo galima tikėtis panašaus varžovų žaidimo. Ko negalėjome numatyti, tai to, jog praleisime greitai du įvarčius. Tai turėjo įtakos tolimesnei įvykių eigai ir rezultatui. Buvo sunku tuomet susikoncentruoti ir žaisti savo žaidimą. 

Kalbant apie varžovų žaidimą, tai jis kardinaliai skiriasi nuo Airijos komandos, kuri žaidė ilgais, aukštais perdavimais, netrūko daug dvikovų, žaidimas, paremtas fizine jėga. Belgijos komanda žaidžia žemais perdavimais, turi kantrybės ramiai įžaisti kamuolį. Jie labai sėkmingai atliko perdavimus į priekį, užaštrinant situacijas ir kuriant momentus prie mūsų vartų. Jiems tas pavyko, ypač perdavimai iš kraštų, su kuriais mes nesusitvarkėme. Dėl to praleidome pirmą įvartį, vėliau kilo daugiau grėsmių būtent po perdavimų iš kraštų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius