Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vartininkas Jose Pinto pratęsė sutartį su „Barcelona“

„Barcelona“ klube ir toliau tęsiasi darbai dėl žaidėjų kontraktų pratęsimo – šį kartą ant naujos sutarties parašą padės vartininkas Jose Pinto.
„Barcelona“ vartininkas Jose Pinto
„Barcelona“ vartininkas Jose Pinto / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Patyrusio futbolininko kontraktas galiojo iki kitų metų vasaros, tačiau katalonų klubas lieka patenkinti jo paslaugomis ir pasiūlė pratęsti sutartį dar vieniems metams, su kuo jis sutiko.

Naujasis kontraktas galios iki 2014 metų birželio 30 dienos, o parašą ant jo futbolininkas padės artimiausiomis savaitėmis.

J.Pinto į Barseloną atvyko 2007-2008 metų sezone, žiemos perėjimo i į klubą lango metu, po to, kai sunkią traumą patyrė Albertas Jonquera.

Jau ilgą laiką 37 metų vartininkas yra Victoro Valdeso šešėlyje. Po penkerių su puse metų, jis „Barcoje“ yra sužaidęs 54 mačus. Šį sezoną jis dalyvavo trijuose mačuose, visi jie buvo šalies taurės mačai.

Priminsime, kad neseniai katalonai paskelbė, jog pasiektas susitarimas pratęsti sutartis su Xavi, Cristianu Tello, Lioneliu Messi ir Carlesu Puyoliu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius