-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros naujienos ir gandai: Mario Balotelli žais „Borussia“?

Europos futbolo klubai vasarą ieško, kuo papildyti savo gretas ir sustiprinti sudėtį. Žaidėjų agentai ir patys futbolininkai jau veda derybas, o žurnalistai viską bando sužinoti kuo anksčiau. 15min jums kas keletą dienų pateiks įdomiausius vasaros gandus.
Mario Balotelli
Mario Balotelli / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Mino Raiola toliau kalba

Vienas geriausių futbolo agentų Mino Raiola per šį perėjimų langą ir toliau aktyviai bendrauja su žiniasklaida. Šįkart jis numetė tikrą bombą, pasakydamas, kad skandalingasis Mario Balotelli žais Dortmundo „Borussia“.

Praėjusį sezoną 26-erių metų italas žaidė „Nice“ gretose, kur pagaliau atsistojo ant kojų – per 23 rungtynes Prancūzijos čempionate Super Mario pelnė 15 įvarčių. Tai geriausias jo sezonas profesionaliame futbole.

„Milan“ aktyviai dirba

Ir toliau itin aktyviai rinkoje darbuojasi „AC Milan“ klubas. Ekipa oficialiai pranešė, kad jos gretas papildo Šveicarijos pilietybę turintis „Wolfsburg“ krašto gynėjas Ricardo Rodriguezas.

Per pastaruosius šešerius metus pagrindinės sudėties žaidėju buvęs R.Rodriguezas sužaidė 149 rungtynes Bundeslygoje, pelnė 13 įvarčių.

Jis yra jau trečiasis Milano klubo vasaros pirkinys po Mateo Musacchio ir Francko Kessie.

Romelu Lukaku jau žino savo naują komandą

Liverpulio „Everton“ lyderis Romelu Lukaku žurnalistams sakė, kad jau žino, kur žais kitą sezoną. Anot belgo, derybos su klubu dėl asmeninių sąlygų jau yra pažengusios – tai yra „Premier“ lygos komanda, kitą sezoną žaisianti Čempionų lygoje.

Po tokios belgo suteiktos informacijos aišku, kad tai yra Londono „Chelsea“ arba „Manchester United“. Tiesa, dėl žaidėjo perėjimo dar turės susiderėti patys klubai, o išpirkos suma sieks apie 70-80 mln. eurų.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Romelu Lukaku
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Romelu Lukaku

„Arsenal“ turi pirmą naujoką

Londono „Arsenal“ į komandą prisiviliojo Gelzenkircheno „Schalke“ žaidusį 23 metų krašto gynėją Seadą Kolašinacą. Vokietijoje gimęs bosnis žaidžia kairiajame krašte ir penkerius metus buvo tvirtas „Schalke“ starto žaidėjas.

S.Kolašinacas į „Arsenal“ atvyksta kaip laisvasis agentas.

J.Defoe patvirtino gandus

„Sunderland“ klubo lyderis Jermainas Defoe palieka iš „Premier“ lygos iškritusią komandą. 15 įvarčių „Premier“ lygoje įmušęs puolėjas patvirtino prisijungimą prie „Bournemouth“ ekipos.

34-erių puolėjas šiame klube trumpai yra žaidęs 2000-2001 m. sezone antrajame Anglijos futbolo divizione. Per pastaruosius tris sezonus „Premier“ lygoje jis „Sunderland“ įmušė 34 įvarčius.

Gandai

  • „Sky Italia“ teigia, kad „Real“ atmetė 60 mln. eurų „Man Utd“ pasiūlymą už Alvaro Morata. „Real“ prašo 90 mln.
  • „Barcelona“ turi tris taikinius – PSG saugą Marco Verratti, „Arsenal“ krašto gynėją Hectorą Belleriną ir „Borussia“ krašto puolėją Ousmane Dembele.
  • Kylianas Mbappe išlieka „Real“ taikinyje – klubas ruošia 135 mln. eurų pasiūlymą. „Monaco“ jau atmetė 100 ir 115 mln. eurų pasiūlymus iš „Real“.
  • „Liverpool“ ir „Roma“ derybos dėl egiptiečio Mohamedo Salah perėjimą į Angliją yra rimtai pažengusios.
  • „Atletico“ sulaukė pasiūlymų dėl Fernando Torreso – ispaną norėtų įsigyti Kinijos klubas „Guizhou Hengfeng Zhicheng“, Stambulo „Bešiktaš“, bei Meksikos ekipos „Cruz Azul“ ir „Queretaro“.
  • Vienas „Schalke“ lyderių Maxas Meyeris nesusitarė dėl naujos sutarties – į vokietį nusitaikė „Tottenham“ ir „Liverpool“.
  • „Tottenham“ taip pat laikomi favoritais įsigyti „Bayern“ puolėją Douglasą Costą, tiesa, brazilu domisi ir daugiau klubų, tarp kurių yra ir „Juventus“.
  • Su „Real“ atsisveikinęs gynėjas Pepe pastebėtas Paryžiuje – tai paskatino gandus apie prisijungimą prie PSG.
  • Sky Sports“ praneša, kad „Juventus“ antruoju vartininku kitą sezoną turėtų tapti lenkas Wojciechas Szczesny. Vėliau jis pakeistų ir Gianluigį Buffoną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius