Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vasaros premjera: 15min portale kiekvieną dieną – pasaulio futbolo čempionato apžvalga

15min portale jau rytoj startuoja didelis videoprojektas „Vieni vartai“, skirtas pasaulio futbolo čempionatui. Kiekvieną dieną nuo futbolo čempionato pradžios 10.00 val. ryto žiūrovai išvys išsamią svarbiausio metų sporto renginio apžvalgą. Laidos „Vieni vartai“ vedėjais tapo žinomi sporto žurnalistai ir dideli futbolo entuziastai Tautvydas Vencevičius ir Ervinas Kvitkauskas.
Vasaros premjera: 15min eteryje kiekvieną dieną pasaulio futbolo čempionato apžvalga
Vasaros premjera: 15min eteryje kiekvieną dieną pasaulio futbolo čempionato apžvalga / 15min nuotr.
Temos: 2 15min Futbolas

Laidoje bus aptariami rezultatai, artėjančios rungtynės, įdomybės Rusijoje, pateikiamos specialistų įžvalgos ir specialūs reportažai iš stadionų. „Vienų vartų“ žiūrovai sulauks ir specialių 15min žurnalisto Mariaus Bagdono, kuris pasaulio futbolo čempionato kovas stebės Rusijoje, videoapžvalgų.

„Nekantriai laukiame pasaulio čempionato pradžios ir specialiai tam skirtos mūsų laidos, – sako didžiulę žurnalistinę patirtį sukaupęs T.Vencevičius. – Žiūrovams nereiks kasdien lakstyti ieškant laimės nuo vienų vartų prie kitų. Čia bus „Vieni vartai“ ir juose sutalpinsim visą įdomiausią informaciją. Mūsų studijoje virs karštos diskusijos įdomiausiomis temomis ir skambės atvira nuomonė.“

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Tautvydas Vencevičius
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Tautvydas Vencevičius

Kiekvienoje laidoje žiūrovų taip pat lauks ir puikūs prizai. Jau ketvirtadienį pasirodysiančioje pirmoje laidoje žiūrovai turės galimybę laimėti išskirtinį prizą. Laida „Vieni vartai“ bus filmuojama „OlyBet“ sporto bare.

„Gavęs pasiūlymą prisijungti prie kūrybinės laidos „Vieni vartai“ komandos, nedvejojau nė sekundės. Futbolas su manimi nuo mažų dienų, visos Kvitkauskų giminės vyrų kartos gainioja kamuolį, tad nenuostabu, jog būdamas vos 7-erių buvau įtrauktas į tuo metu JAV vykusio čempionato sūkurį. Nuo to laiko planetos pirmenybės tapo įvykiu, mama, draugai ar kolegos supranta, kad diskutuoti kitomis temomis tą mėnesį, kai aš gyvenu futbolu, yra beprasmiška ir net draudžiama“, – kalbėjo E.Kvitkauskas.

LFF nuotr./Ervinas Kvitkauskas
LFF nuotr./Ervinas Kvitkauskas

„Laidos bus filmuojamos po visų dienos rungtynių, tai yra apie 24 valandą, kartais anksčiau, o kartais dar vėliau. Montuosime per naktį ir jau ryte pateiksime viską žiūrovams. Ir taip kiekvieną dieną, – kalbėjo daugelio žiūrimiausių 15min videoprojektų prodiuseris Tomas Langvinis. – Mūsų laukia tikrai labai sunkus mėnuo darbo prasme. Bet dėl futbolo tai daryti verta. Mes jau padarėme kelis bandomuosius filmavimus. Vedėjai puikūs. Viskas gali išeiti labai smagiai.“

Pirmoji laida „Vieni vartai“ startuos jau rytoj, ketvirtadienį, 10 val. ryto, portale 15min. Iš viso žiūrovai pamatys net 35-ias pasaulio futbolo čempionato apžvalgas. Iki čempionato pradžios žiūrovai išvys keturias įvadines laidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius