Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vicente del Bosque į rinktinę neįtraukė Fernando Torreso, tačiau pakvietė traumuotą Xavi

Ispanijos rinktinės treneris Vicente del Bsoque paskelbė 24 futbolininkų sąrašą, kurie yra kviečiami į Ispanijos rinktinę pasaulio futbolo čempionato atrankos mačams su Suomija ir Prancūzija.
Ispanas Fernando Torresas
Fernando Torresas / „Scanpix“ nuotr.

Ispanų treneris už borto paliko geriausiu 2012-ųjų Europos čempionato puolėju pripažintą Londono „Chelsea“ atstovaujantį Fernando Torresą. Be to, dėl traumų nerungtyniaus ir traumą besigydantis Madrido „Real“ ir rinktinės kapitonas Ikeras Casillas bei „Bracelona“ gynėjas Carlesas Puyolis.

Tačiau V.del Bosque į rinktinę pakvietė kitą „Barcos“ atstovą Xavi, kuris UEFA Čempionų lygos mače su „Milan“ patyrė traumą ir praleis artimiausias klubo rungtynes. Treneris žino, kad Xavi negalės žaisti kovo 22-osios mače su Suomija, tačiau tikisi, kad pasveiks iki kovo 26-osios mačo su Prancūzija. Šiose rungtynėse gali spręstis grupės nugalėtojas. Prancūzijos rinktinės treneris sudėtį paskelbė anksčiau.

Pirmą kartą kvietimo į rinktinę sulaukė „Malaga“ lyderis Isco ir „Chelsea“ gynėjas Cesaras Azpilicueta, tačiau vietos neatsirado neseniai metų „Premier“ lygos pirkiniu išrinktam Michu.

Ispanijos rinktinės sudėtis:

Vartininkai: Victoras Valdesas („Barcelona“), Pepe Reina („Liverpool“), Davidas De Gea („Manchester United“).

Gynėjai: Raulis Albiolis, Alvaro Arbeloa, Sergio Ramosas (visi – Madrido „Rea“) Jordi Alba, Gerardas Pique (abu – „Barcelona“), Cesaras Azpilicueta („Chelsea“), Nacho Monrealis (Londono „Arsenal“).

Saugai: Sergio Busquetsas, Cescas Fabregasas, Andresas Iniesta, Xavi („Barcelona“), Xabi Alonso („Real“), Santi Cazorla („Arsenal“), Javi Garcia, Davidas Silva (abu – „Manchester City“), Isco („Malaga“)

Puolėjai: Davidas Villa, Pedro Rodriquezas („Barcelona“), Juanas Mata („Chelsea“), Alvaro Negredo, Jesus Navasas („Sevilla“).

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius