-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus regione – moderniausias futbolo statistikos modulis Lietuvoje

Vilniaus regiono futbolo sąjunga (VRFS) ir Sekmadienio futbolo lyga (SFL) pristato išskirtinę naujovę Lietuvoje – modernų statistikos modulį, leisiantį sekti rungtynių įvykius lyg stebint Čempionų lygos mačus.
VRFS statistika
VRFS statistika / organizatorių nuotr.

Sostinės mėgėjų futbolo pasaulyje šiuo metu prie pabaigos artėja vasaros pertrauka. Nuo II rato pradžios VRFS rengiamo Lietuvos III lygos Vilniaus regiono čempionato visų rungtynių eigą bus galima stebėti tiesiogiai tinklalapyje vilniausfutbolas.lt. Tiesiogiai bus pateikiama informacija ne tik apie rezultatą, bet ir kamuolio kontrolės laiką, pražangas, smūgius į vartų plotą, greta vartų, nuošales ir kitą futbolo pasaulyje įprastą statistiką.

„Pasirašėme bendradarbiavimo sutartį su bendrove „Bitė Lietuva“ ir būtent ji suteikė mums galimybę sukurti visiškai naują produktą Lietuvoje, – sakė VRFS direktorius ir SFL prezidentas Paulius Malžinskas. – Vilniaus regionas pasižymi išskirtinėmis iniciatyvomis Lietuvos futbolo pasaulyje, stengiamės būti šiuolaikiški, pateikti įvairių naujovių. Naujasis statistikos modulis – dar viena dovana visiems futbolą mylintiems Vilniaus regiono gyventojams.“

Naujasis statistikos modulis – dar viena dovana visiems futbolą mylintiems Vilniaus regiono gyventojams

VRFS pasirūpins III lygos rungtynių statistikos pateikimu, bet naujuoju moduliu galės naudotis ir IV bei V šalies lygose rungtyniaujančios SFL komandos.

„Visos komandos gali atsisiųsti rungtynių statistikos ir įvykių įvedimo modulį ir transliuoti įvykius iš savo rungtynių. Viskas, ko reikia – kad mobilus įrenginys turėtų prieigą prie interneto. Visų ekipų vadovams jau pateikėme išsamias instrukcijas, kaip naudotis statistikos moduliu“, – pasakojo P. Malžinskas.

VRFS rengia sostinės regiono 3 pakopų mėgėjų čempionatus, vaikų, moterų ir senjorų pirmenybes, kuriose varžosi per 100 komandų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius