Ir vasarą naujienų netrūksta. 3 mėn. prenumerata vos už 1,49 Eur!
Išbandyti

Vilniaus Rotušės aikštėje susibūrė švedų futbolo komandos „Malmo“ sirgaliai

Antradienio vakarą Vilniuje, Rotušės aikštės lauko kavinėse, susibūrė švedų futbolo komandos „Malmo“ gerbėjai. Žydrais marškinėliais ir šalikais apsirengę futbolo aistruoliai prie alaus bokalo išvien traukė skanduotes. Taip švedai ruošiasi antradienio vakaro lemiamai „Malmo“ ir Vilniaus „Žalgirio“ kovai, po kurios paaiškės, kuri komanda keliaus į kitą UEFA Čempionų lygos atrankos etapą.
Švedų sirgaliai
Švedų sirgaliai / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Švedijos futbolo komandos sirgalius Alexas sakė, kad švedai tikisi atviresnių rungtynių – jog lietuviai nebus susispaudę gynyboje ir puls „Malmo“ žaidėjus. Jis teigė, kad „Malmo“ – geresnė komanda nei Vilniaus „Žalgiris“, bet rungtynės iš tiesų bus įtemptos.

Lietuviai mus nustebino Švedijoje, žaidė gynyboje, norėjo lygiųjų ir gavo, o švedai turėjo iškovoti tris taškus ir to nepadarė, – kalbėjo „Malmo“ gerbėjas.

„Lietuviai mus nustebino Švedijoje, žaidė gynyboje, norėjo lygiųjų ir gavo, o švedai turėjo iškovoti tris taškus ir to nepadarė“, – kalbėjo „Malmo“ gerbėjas.

Alexas teigė, kad lietuviai turi mažai šansų laimėti, tačiau rungtynės gali būti įtemptos – švedų sirgaliai nežino savo komandos pajėgumo, nes komandą papildė nauji žaidėjai. Taip pat švedų „Malmo“ prastos sportinės formos – komanda užima tik 6 vietą Švedijos čempionate. „Jei būtume geros formos, šiandien laimėtume 10:0“, – sakė švedas.

Švedai nusiteikę tikrai gerai ir žada išlenkti ne vieną bokalą, nepaisant to, kaip pasibaigs rungtynės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – jau rugsėjį Kauną sudrebins didžiausias Lietuvoje kompiuterinių žaidimų festivalis
Reklama
Kaip sutaupyti įsirengiant automatinę laistymo sistemą?
Reklama
Testas apie vėjo elektrines: ką žinote apie elektros gamybą iš vėjo?
Reklama
Dantų atkūrimas per parą – implantacijos laimėjimas, leidžiantis akimirksniu susigrąžinti šypseną
Užsisakykite 15min naujienlaiškius