-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgirio“ legionierius Calumas Elliotas nori kuo greičiau grįžti namo

Vienas geriausių A lygos legionierių škotas Calumas Elliotas, žaidžiantis Vilniaus „Žalgirio“ ekipoje, gimtosios šalies Edinburgo miesto laikraščiui „Evening News“ teigė, kad kitą sezoną į Lietuvą negrįš.
Calumas Elliotas
Calumas Elliotas / zalgiris-vilnius.lt nuotr.

„Jis čia yra dešimt mėnesių, bet C.Elliotui atrodo, lyg būtų buvęs  metų“, – tokiu sakiniu publikaciją apie  įvarčių A lygoje pelniusį škotą pradeda „Evening News“.

C.Elliotas teigia, kad išvykti iš Vilniaus jis norėjo jau anksčiau, tačiau „Žalgirio“ vadovai jį prašė likti ir padėti laimėti Lietuvos pirmenybes. Iki jų pabaigos likus vos dviem savaitėm, škotas nekantrauja, kada galės grįžti namo.

„Nemanau, kad kitąmet čia sugrįšiu. Liko išspręsti keletą reikalų ir galėsiu išvykti namo. Bandžiau tai padaryti per pastarąjį perėjimų langą, tačiau jie manęs paprašė likti, kad laimėtume A lygą. Liko nedaug laiko, tad laikau sukryžiavęs pirštus ir tikiuosi, kad mane paleis. Iki sutarties pabaigos dar liko metai, bet tikiuosi, kad klubas mane parduos arba išnuomos kitai komandai“, – kalbėjo C.Elliotas.

Anot škoto, praėjusio perėjimų lango metu „Žalgiris“ tikėjosi už puolėją gauti išpirką, tačiau niekas nenori mokėti už žaidėją, kuris rungtyniavo Lietuvoje.

„Norėčiau rungtyniauti Škotijoje arba Anglijoje. Buvo pikta, kad turiu pasilikti, tačiau pasistengiau susikoncentruoti ir gerai žaisti“, – teigė C.Elliotas.

Anot „Evening News“, žaidimas Lietuvoje futbolininkui buvo galimybę iš naujo pradėti karjerą. Būdamas 19-os metų škotas pateko į Edinburgo „Hearts“ pagrindinę sudėtį ir buvo daug žadantis talentas, tačiau vėliau puolėją ėmė kamuoti traumos, užgulė žiniasklaidos ir aistruolių spaudimas.

„Buvo gerą Lietuvoje vėl būti paprastu žmogumi, kurio niekas nepažįsta. Iš tikrųjų, čia turėjau per daug laisvo laiko ir tai nėra gerai, kuomet gyveni vienas. Pirmieji du mėnesiai buvo lengvi, tačiau po 5-6 ėmiau labai ilgėtis šeimos ir draugų. Treniruotės trunka 4-5 valandas, o visas likęs dienos laikas būna laisvas. Vilnius – tikrai gražus miestas, bet būdamas užsienietis ir dar vienas, nelabai rasi, ką nuveikti. Ėmiau užsiiminėti joga, kuri man padėjo atsistatyti po buvusių traumų“, – apie laisvalaikį Lietuvos sotinėje pasakojo 25-erių puolėjas.

Škotas nepriekaištauja dėl klubo ir jo vaidmens jame. Anot C.Ellioto, jam patiko žaisti kiekvienose rungtynėse, mušti įvarčius ir būti komandos dalimi.

„Kalbant apie tai, kas susiję su futbolu – neturiu jokių pretenzijų. Pastaruoju metu žaidžiau saugu, nes komandą praretino traumos ir tai buvo puiku. Žaisti čia, buvo teisingas sprendimas ir dėl jo nesigailiu“, – užbaigė C.Elliotas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius