-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgiris“ iškovojo ketvirtą pergalę penktose draugiškose rungtynėse, „Sūduva“ neįveikė REO

Po pergalės prieš „Gulbene“ (Latvija) komandą VMFD „Žalgiris“ strategas Damiras Petravičius gyrė futbolininkus už pademonstruotą gražų futbolą. „Žalgiris“ šeštadienį šventė pergalę rezultatu 4:1 (3:1).
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Sauliaus Čirbos nuotr.

Ketvirtąją pergalę penktose draugiškose rungtynėse iškovoję žalgiriečiai į priekį išsiveržė jau 5 rungtynių minutę. Keliant kampinį kamuolį į vartus galva nukreipė Algis Jankauskas. 23 minutę įvartį pelnė Pavelas Komolovas, o 31 minutę po Andrejaus Nagumonovo smūgio kamuolys pataikė į Calumo Ellioto koją ir atsidūrė svečių vartų tinkle.

Pirmo kėlinio pabaigoje „Gulbene“ pasinaudojo žalgiriečių klaida gynyboje ir sušvelnino rezultatą, bet po pertraukos svečiai patys padovanojo vilniečiams įvartį – keliant kampinį „Gulbene“ gynėjas pats nukreipė kamuolį į savo vartų tinklą.

VMFD „Žalgiris“ vyriausiasis treneris Damiras Petravičius buvo patenkintas komandos demonstruotu žaidimu.

„Galime pasidžiaugti, kad užbaigėme draugiškų rungtynių ciklą pergale. Buvome geresni, kontroliavome rungtynių eigą. Žaidėjai šiandien buvo greitesni ir tikslesni nei anksčiau. Išvykstame į treniruočių stovyklą patenkinti“, – sakė D.Petravičius.

Žalgiriečiai į treniruočių stovyklą Kroatijoje išvyksta trečiadienį. VMFD „Žalgiris“ komanda dalyvaus „Istria Winter Cup“ turnyre  bei sužais dar trejas draugiškas rungtynes. Stovyklą Umage žalgiriečiai baigs draugiškomis rungtynėmis su šių metų Europos lygos grupės etapo dalyve iš Slovėnijos „NK Maribor” komanda.

„Sūduva“ – REO 1:1

Kontrolinės rungtynės tarp bronzos medalininkės Marijampolės „Sūduvos“ be šio sezono A lygos debiutanto Vilniaus REO klubo baigėsi lygiosiomis 1:1 (1:1).

Pasak marijampoliečių klubo svetainės internete, visas rungtynes aiškiai dominuodami marijampoliečiai, be perstojo atakuodami svečių vartus, sukūrė daug dėkingų progų įvarčiui pelnyti.

Pirmajame kėlinyje kelis kartus galėjo pasižymėti „Sūduvos“ puolėjas Ričardas Beniušis, legionierius iš Paragvajaus Pedro Barbora ir Andrius Urbšys.

26-ą rungtynių minutę vienoje greitų atakų dešiniuoju kraštu prasiveržė „Sūduvos“ gynėjas Valdemaras Borovskis atidavė kamuolį į baudos aikštelę ir R. Beniušis vienu lietimu nukreipė kamuolį į svečių vartus.

Po dvylikos minučių vilniečiai kėlė kampinį, apmaudžiai suklydo „Sūduvos“ vartininkas Laurynas Vertelis ir REO saugas Andrius Miliškevičius pelnė atsakomąjį įvartį.

Antrajame kėlinyje vėl aiškiai dominavo „Sūduva“: atakose galėjo pasižymėti Povilas Laimonas, Andrius Urbšys, Audrius Brokas, paragvajietis Aguero, bet sutankintos vilniečių gynybos pralaužti nepavyko.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius