Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgiris“ rengia asmenukių akciją

Vilniaus miesto futbolo draugija „Žalgiris“ ir toliau siekia privilioti žiūrovus į stadioną netradiciniais būdais. Birželio 9-ąją per rungtynes Vilniuje su Alytaus „Dainava“ visi sostinės ekipos gerbėjai kviečiami stadione įsiamžinti asmenukėje (ang. - selfie).
Andro Švrljuga ir Andrezinho
Andro Švrljuga ir Andrezinho / VMFD „Žalgiris“ nuotr.

„Kviečiame aistruolius per pirmadienio rungtynes ne tik stebėti futbolą, bet ir truputį pasilinksminti!“, – sakoma apie akciją oficialioje „Žalgirio“ svetainėje.

Sostinės komandos gerbėjams siūloma savo nuotraukas iš rungtynių su „Dainava“ talpinti „Žalgirio“ puslapyje „Facebook“ socialiniame tinkle ir taip laimėti kvietimą į vilniečių namų rungtynes Čempionų lygoje.

Pirmieji pavyzdį savo komandos aistruoliams parodė ir bendrą asmenukę pasidarė „Žalgirio“ legionieriai – kroatas Andro Švrljuga ir brazilas Andrezinho.

Asmenukių akcija – ne vienintelė, kurią „Žalgiris“ vykdys per rungtynes su Alytaus klubu. Mokslo metų pabaigos proga į stadioną nemokamai bus įleidžiami visi moksleiviai, o per mačo pertrauką vyks žaidimas, kuriame galima laimėti 1000 litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius