Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus „Žalgiryje“ – legionierius iš Italijos

VMFD „Žalgirį“ papildė saugas iš Italijos Luca Bonometti. 22 saugas į „Žalgirį“ atvyko iš Italijos klubo „A.C.Montichiari“. L. Bonometti „Žalgiryje“ vilkės ketvirtu numeriu pažymėtus marškinėlius.
Luca Bonometti
Luca Bonometti / avgi.lt nuotr.

„Komandą palikus Pavelui Zubovui nusprendėme įsigyti dar vieną žaidėją. Luca dalyvavo dvi savaites trukusioje peržiūroje birželį ir paliko teigiamą įspūdį treneriams. Jis – universalus žaidėjas, turi gerą perdavimą. Šitas transferis turėtų mums suteikti daugiau stabilumo. Tikimės, kad Luca sėkmingai įsilies į komandą ir bus naudingas „Žalgiriui“ siekiant užsibrėžtų tikslų“, – sakė VMFD „Žalgiris“ sporto direktorius Mindaugas Nikoličius.

Šiuo metu su komanda dirba iš Lenkijos Belchatovo GKS klubo grįžęs Pavelas Komolovas. Ar žaidėjas liks komandoje iki sezono pabaigos – paaiškės rugpjūčio pabaigoje.

Vasarą „Žalgirį“ sustiprino trys kroatai: 23 metų saugas Mario Grgurovičius, 23-ejų  gynėjas Luka Peričius ir 26-erių saugas Tomislavas Prekratičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius