Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vilniuje nusileidusios futbolo superžvaigždės į kalbas leistis nepanoro

Prieš futbolo legendų rungtynes į Lietuvą plūstelėjo pasaulinio lygio garsenybės. Šeštadienio vakarą ant Dariaus ir Girėno stadiono vejos žengsiantys karjeras baigę futbolininkai nebuvo sužavėti Lietuvos žurnalistų dėmesiu – bendrauti jie atsisakė.

Kiek po 22 val. Vilniaus oro uoste leidosi reisas iš Paryžiaus, kuriame įsitaisę buvo du futbolo milžinai.

Vienas jų – 1999-2014 metais „Barcelona“ klube žaidęs Carlesas Puyolis – šešiskart Ispanijos čempionas, tris kartus laimėjęs Čempionų lygą, o su Ispanijos rinktine triumfavęs 2008-ųjų Europos ir 2010-ųjų pasaulio čempionatuose.

„Scanpix“ nuotr./Carlesas Puyolis
„Scanpix“ nuotr./Carlesas Puyolis

Taip pat Julio Cesaras, geriausius savo karjeros metus praleidęs Milano „Inter“ komandoje Italijoje. 44-erių brazilo trofėjų lentynoje – penki „Serie A“ titulai, Čempionų lygos taurė, „Copa America“ čempiono medalis.

C.Puyolis sulaukė ne vieno klausimo iš žiniasklaidos atstovų, tačiau žingsniavo užtikrintai link juodo „Mercedes-Benz“ autobusiuko ir nė nestabtelėjęs patraukė savais keliais.

Futbolininkų atvykimo akimirkas įamžino 15min fotografas Paulius Peleckis.

Kiek ilgiau oro uosto stovėjimo aikštelėje klaidžiojo J.Cesaras. Jis tepasakė, jog yra pavargęs ir viskas, ko nori – tai gerai išsimiegoti.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Julio Cesaras
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Julio Cesaras

Šeštadienį Lietuvos ir pasaulio futbolo legendos stos į parodomąjį mūšį Kaune.

Nemaža dalis pasaulinių legendų jau nusileido Lietuvoje, tačiau kai kurie susidūrė su sunkumais. Dėl streikų Italijos oro uostuose buvo atšaukti keli skrydžiai iš Milano, vienu iš penktadienio vakarą turėjo atvykti trys futbolininkai: Dida, Estebanas Cambiasso ir Serginho.

E.Cambiasso leisis prieš vidurnaktį Vilniuje, o kiti du futbolininkai Lietuvą pasieks tik šeštadienį per pietus. Prieš pat rungtynes iš lėktuvo Vilniuje lips ir Nuno Gomesas.

„Scanpix“ nuotr./Estebanas Cambiasso (dešinėje)
„Scanpix“ nuotr./Estebanas Cambiasso (dešinėje)

Pasaulio legendų marškinėlius taip pat vilkės Fabio Cannavaro, Antonio Valencia, Levanas Kobiašvilis, Houssine‘as Kharja, Aldairas ir kiti.

Lietuvos komandoje rungtyniaus: Paulius Grybauskas, Ernestas Šetkus, Georgas Freidgeimas, Rolandas Džiaukštas, Viačeslavas Sukristovas, Tadas Kijanskas, Andrius Skerla, Arvydas Janonis, Tomas Žvirgždauskas, Deividas Česnauskis, Stasys Danisevičius, Stasys Baranauskas, Edgaras Česnauskis, Valdas Ivanauskas, Tomas Danilevičius, Tomas Ražanauskas, Darvydas Šernas, Edgaras Jankauskas, Arminas Narbekovas, Igoris Morinas, Darius Maciulevičius, Andrius Velička, Gražvydas Mikulėnas, Rimantas Žvingilas, Ignas Dedura, Marius Stankevičius, Arūnas Klimavičius, Algis Mackevičius, Donatas Vencevičius, Robertas Poškus, Raimondas Žutautas, Aurelijus Skarbalius, Mantas Savėnas, Saulius Mikalajūnas ir Virginijus Baltušnikas.

FIFA legendas treniruos sezoną Londono „Chelsea“ klube dirbęs Avramas Grantas. Lietuvos rinktinei vadovaus trys žinomi buvę mūsų rinktinės treneriai – Benjaminas Zelkevičius, Algimantas Liubinskas ir Jose Couceiro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius