Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilnius laukia pirmojo A lygos miesto derbio

Šeštadienį „Sportimos“ manieže – pirmasis šio sezono Vilniaus futbolo derbis. A lygos debiutantė Vilniaus futbolo klubo „REO“ komanda priima Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgirio“ ekipą.
Rungtynių akimirka
„Žalgirio“ sirgaliai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Derbis visuomet yra derbis – nesvarbu, kokią padėtį turnyro lentelėje užima to paties miesto komandos. Derbio metu verda principinė kova. Ir mes jai nusiteikę“, - teigė „REO“ vyriausiasis treneris Stasys Baranauskas.

Pasak trenerio, iš pradžių planuota rungtynes rengti legendiniame Vilniaus „Žalgirio“ stadione, tačiau po žiemos ir darganotų orų aikštė dar nėra atsigavusi. Be to, visą savaitę orų prognozė šeštadienį pranašavo lietų. Todėl, siekiant, kad rungtynes pamatytų kuo daugiau vilniečių, jas nuspręsta rengti manieže.

„Nemanau, kad nuo to nukentės varžovai, kurie rungtyniauja aikštėjė su sintetine danga. Tad abi ekipos galės parodyti, ko yra vertos kovodamos viena su kita“, - sakė S.Baranauskas.

Treneris neabejoja, kad rungtynės bus įdomios ir atkaklios. „Kad ir kas nugalėtų – laimės tik Vilniaus futbolas. Juk abi ekipos stengiasi populiarinti šį puikų sportą sostinėje“, - sakė legendiniame Vilniaus „Žalgiryje“ rungtyniavęs S.Baranauskas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius