Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Virmantas Lemežis: „Torshavn“ yra geriausias variantas, kuris tik buvo įmanomas“

UEFA būstinėje Nione ištraukti burtai lėmė, kad „Trakai“ pirmajame UEFA Europos lygos atrankos etape susikaus su Farerų salų „Torshavn“ klubu.
Virmantas Lemežis
Virmantas Lemežis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Burtų ceremoniją tiesiogiai stebėjęs „Trakų“ sporto direktorius Virmantas Lemežis sako, kad būsimas varžovas – laimėta loterija.

„Pirmas įspūdis išgirdus varžovą – tolima kelionė. Tačiau žiūrint iš sportinės pusės, tai yra geriausias variantas, kuris tik buvo įmanomas. Ir čia jau visiškai nesvarbu, kad klubas turi ilgą istoriją, kad daugiau nei dvidešimt kartų tapo šalies čempionais. Klube dominuoja vietiniai žaidėjai, tad privalome galvoti tik apie tai, kaip sėkmingai pasiruošti rungtynėms bei kovoti dėl vietos antrajame atrankos etape“, – kalbėjo V.Lemežis, jau užmezgęs kontaktus su „Torshavn“ atstovais.

„Man svarbiausia buvo išsiaiškinti, kaip nuvykti į jų šalį. Sužinojau, kad iš Kopenhagos kasdien skrenda trys lėktuvai. Į kažkurį vieną pakliūsime ir mes“, – šypsojosi „Trakų“ sporto direktorius.

UEFA Europos lygos atranką „Trakai“ pradės liepos 2 dieną rungtynėmis Vilniuje arba Kaune (priklausomai nuo LFF stadiono dangos keitimo darbų), o atsakomasis susitikimas – liepos 9 – ąją Toršavne. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius