-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Romanovas 2005-aisias išsigando pirkti „Liverpool“ klubą

Kauno „Žalgirio“ ir Edinburgo „Hearts“ klubo savininkas Vladimiras Romanovas prisipažino padaręs klaidą, jog 2005-aisiais nepasinaudojo proga įsigyti Anglijos „Liverpool“ ekipą. Iš klubo savininkų verslininkas sulaukė pasiūlymo perpirkti klubą už 200 milijonų dolerių, praneša scotsman.com
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.
Temos: 1 Futbolas

„2005-aisiais mano vadovaujamas Kauno klubas žaidė prieš „Liverpool“ komandą Čempionų lygos atrankoje. Davidas Mooresas, kuriam tuomet priklausė ši Anglijos ekipa, pasiūlė perpirkti klubą už 200 milijonų dolerių. Tokia kaina buvo reali, nes klubas turėjo solidų nekilnojamąjį turtą ir daugelį futbolo žvaigždžių. Vien ką pasako Steveno Gerrardo pavardė“, – pasakojo Lietuvos verslininkas, kuris būtent 2005 m. įsigijo Edinburgo „Hearts“ klubo akcijas.

„Aš išsigandau. Tuo metu „Hearts“ buvo kritikuojamas ir daužomas Škotijoje, o mane bandė pavaizduoti kaip didžiausią idiotą. Todėl aš pamaniau, kad jei nusipirksiu ir „Liverpool“, jie mane nuvarys į kapus“, – sakė V.Romanovas.

Jis taip pat atviravo, kad pirkti „Liverpool“ klubą ketino kartu su kitu verslininku iš Rusijos, kurio pavardės neatskleidė. „Jis atsisakė, o aš vienas rizikuoti nenorėjau“, – tikino V. Romanovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius