-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vladimiras Romanovas: „Aš FBK „Kaunas“ likimo valiai nepalikau, tiesiog nusprendžiau klubo nebefinansuoti“

Daugelis patirtų šoką, per vieną savaitę sužinoję, kad du vieno verslininko valdomi futbolo klubai nežais aukščiausiuose šalių divizionuose. Tačiau tik ne Vladimiras Romanovas.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Verslininko daug metų valdytas FBK „Kaunas“ praėjusią savaitę nebuvo priimtas į Lietuvos A lygą. O vakar paaiškėjo, kad dar vienas su V.Romanovo vardu siejamas klubas Minsko „Partizan“ taip pat nežais Baltarusijos aukščiausiojoje lygoje.

Pats V.Romanovas šypsosi, paklaustas, ar nesigaili, kad neturės mėgstamos komandos nei Lietuvos, nei Baltarusijos čempionatuose, o surimtėjęs teigia, kad sprendimą nebefinansuoti šių komandų jis priėmęs jau prieš pusmetį.

- Sakykite, ar teisingas sprendimas, kad Minsko „Partizan“ nežais Baltarusijos aukščiausiajame futbolo divizione? futbolas.lt paklausė V.Romanovo.

- Taip, teisingas. Mes savo sąlygas vykdėme, o Minsko savivaldybė, kuri yra klubo dalininkė – ne. Projektas ilgą laiką nepajudėjo iš mirties taško ir mes nusprendėme pasitraukti. O kas bus su klubu, tegul galvoja jų savivaldybė.

- Praėjusią savaitę paaiškėjo, kad ir FBK „Kauno“ nebus Lietuvos A lygoje. Nejaugi, nenorėjot, kad jis žaistų tarp stipriausiųjų?

- Jau prieš pusmetį sakiau, kad nebefinansuosiu nei FBK „Kauno“, nei „Partizan“, ir savo žodžio laikausi. Klubas savo jėgomis išsikapstė iki sezono pabaigos. Aš jų likimo valiai nepalikau, tiesiog nusprendžiau nebefinansuoti.

- Ar žais „Kaunas“ pirmoje lygoje?

- Viskas priklauso nuo savivaldybės – jei duos pinigų – tai bus, jei neduos – nebus. Klausimą reiktų kelti taip: ar Kauno savivaldybei reikia nors vienos komandos? Man, asmeniškai, nereikia.

- O kokia situacija dėl „Hearts“ klubo?

- „Hearts“ situacija normali. Tik tiek, kad ten viskas paprasčiau, nes jie patys užsidirba. Aš jų irgi nefinansuoju, tačiau jie sugeba išsilaikyti – kažką parduoda – kažką uždirba. Tiesą sakant, aš net nelabai žinau, ką jie ten parduoda, nes už šiuos klausimus atsakingas Sergėjus Fedotovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius