-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Vladimiro Romanovo futbolo klubo „Hearts“ žaidėjų atlyginimai ir vėl vėluoja

Škotijos žiniasklaida praneša, kad Vladimiro Romanovo valdomos Edinburgo „Hearts“ komandos žaidėjams pirmadienį teko laukti prie klubo būstinės, tikintis laiku gauti atlyginimą.
Vladimiras Romanovas
Vladimiras Romanovas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Anot spaudos, penkiems pagrindinės komandos futbolininkams, tarp jų kapitonui Mariui Žaliūkui, gynėjui Andy Websteriui ir krašto puolėjui Andrew Driveriui, buvo pasakyta, kad atlyginimų teks luktelėti.

Likę futbolininkai algų, kurias klubas turėjo sumokėti rugsėjo 17-ą, sulauks laiku. Tačiau skelbiama, kad dėl vėlavimo kaltas ne klubas, o Škotijos futbolo lyga (SPL).

Anot „Hearts“ pranešimo, SPL vietoj žadėtos 600 tūkst. svarų sterlingų (743 tūkst. eurų) sumos sumokėjo tik 300 tūkst. svarų (372 tūkst. eurų). Komanda susidūrė su finansinėmis bėdomis. Dėl šios priežasties teks mažinti klubo biudžetą. 

Gegužę SPL lygoje buvo priimtos naujos finansinės taisyklės, pagal kurias, nesusitvarkančioms su finansais komandoms gali grėsti SPL sankcijos. Tačiau „Hearts“ nusiteikęs rimtai kovoti prieš bet kokias bausmes, mat dėl atlyginimų vėlavimo kaltas ne klubas, o pinigų neišmokėjusi lyga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius