Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VMDF „Žalgiris“ pasiruošimą sezonui tęs Kroatijoje

Artėjant sezonui Vilniaus miesto draugija „Žalgiris” komanda intensyvina treniruočių procesą. Savaitgalį Vilniuje pergalingai baigę draugiškų rungtynių ciklą, žalgiriečiai ruošiasi išvykai į Kroatiją.
Treniruotės akimirka
VMDF „Žalgiris“ futbolininkų treniruotė. / avgi.lt nuotr.

Mintinis apie pirmą pasirengimo sezonui etapą pasidalino VMFD „Žalgiris“ komandos žaidėjai Paulius Janušauskas ir Andrejus Nagumanovas.

Komandos legionierius iš Rusijos A.Nagumanovas mano, jog pasirengimas naujajam sezonui vyksta pagal tinkamai sudarytą planą.

„Viskas vyksta nuosekliai. Iš pradžių treniravomės lauke, po to persikėlėme į maniežą. Pirmos draugiškos rungtynės buvo lengvos. Vėliau žaidėme su stipresnėmis komandomis. Manau, jog didžioji dalis mūsų mačų buvo geri. Kroatijoje lauks dar daugiau rungtynių. Ten ir pamatysime, kaip mums seksis toliau“, – sakė trečią sezoną „Žalgiriui“ atstovausiantis žaidėjas.

Vilniaus miesto futbolo draugijos „Žalgiris“ naujokas Paulius Janušauskas teigė, jog komanda treniruojasi daug ir sunkiai.

„Treniruotės lauke buvo tik lengvas pasivaikščiojimas, palyginus su tuo, kaip dirbome „Sportimos“ manieže, – pasakoja Paulius. – „Sportimoje“ treniruodavomės po du kartus per dieną. Žaidėjai daug laiko praleisdavo su kamuoliu. Atlikdavome daug smūgių į vartus, žaidimo technikos gerinimo pratimų. Treniruotės sporto salėje taip pat nebūdavo lengvos. Trečiadieniais ir šeštadieniais žaisdavome draugiškas rungtynes. Vienas pralaimėjome, tačiau daugumą mačų sužaidėme neblogai. Turime taisyti savo klaidas, kad pralaimėjimai daugiau nepasikartotų. Kaip sakė treneris, net jei esame pavargę, turime išmokti žaisti ir laimėti nepaisydami nuovargio.“

P.Janušauskas mano, jog Kroatijoje pradės aiškėti VMFD „Žalgiris“ komandos kontūrai.

„Stovykla Kroatijoje pareikalaus dar daugiau jėgų. Žaisime daug rungtynių su aukšto meistriškumo komandomis. Manau, kad Kroatijoje pradės formuotis pagrindinis komandos vienuoliktukas, todėl visi žaidėjai stengsis į jį patekti“, – samprotavo žalgirietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius