Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VMFD „Žalgirį“ sustiprins iš „Hearts“ atleistas škotas Calumas Elliotas

Vilniaus miesto futbolo draugiją „Žalgirį“ sustiprino puolėjas iš Škotijos – Calumas Elliotas. Iš Edinburgo „Hearts“ atleistas futbolininkas su Lietuvos vicečempionais sutarė dėl dvejų metų trukmės kontrakto.
Calumas Elliotas
Calumas Elliotas / heartsfc.co.uk nuotr.

Pasak Škotijos žiniasklaidos, 24 metų C.Elliotas atsisakė galimybės rungtyniauti JAV futbolo čempionate – puolėją viliojo Hiustono „Dynamo“ klubas, ir vietoje to pasirinko karjerą tęsti Lietuvoje.

Susitarimą su C.Elliotu trečiadienį 15min.lt patvirtino ir VMFD „Žalgirio“ atstovai. Škotas į Lietuvą atvyks ketvirtadienį.

„Viskas sutarta, – C.Elliotas prisipažino „Scotsman“. – Aš labai laimingas ir tai neabejotinai man yra didelis žingsnis į priekį. Kuo ilgiau esi be klubo, tuo labiau nerimauji.“

Buvęs Škotijos jaunimo (iki 21 metų) rinktinės puolėjas neslėpė, jog jo apsisprendimą keltis į Lietuvą įtakojo ir komandos draugo „Hearts“ klube Mariaus Žaliūko patarimas.

„Galbūt manote, kad keliuosi į mažai žinomą vietą, todėl turėčiau jaudintis, tačiau aš pasitariau su M.Žaliūku, su kuriuo draugiškai sutariu nuo laikų „Hearts“ klube. Jis pasakė, kad Vilnius yra ideali vieta gyventi, o tai mane nuramino“, – džiaugėsi C.Elliotas.

Per savo karjerą „Hearts“ klube puolėjas sužaidė 124 rungtynes ir įmušė 16 įvarčių. Iš Edinburgo klubo, kuris priklauso Vladimirui Romanovui, C.Elliotas buvo atleistas šių metų pradžioje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius