Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

VMFD „Žalgirio“ treneris Marekas Zubas prieš grįžimą rungtyniauti į lauką žemos temperatūros nebijo

„Šeštadienį pirmą kartą rungtyniausime lauke, tad prie aikštės taip pat reikės priprasti“, – sakė žalgiriečių treneris Marekas Zubas
Marekas Zubas
Marekas Zubas / zalgiris-vilnius.lt nuotr.

„Džiaugiamės vėl galėdami sugrįžti į stadioną –  futbolas yra lauko žaidimas. Žinoma, oro temperatūra bus žema, bet tikiuosi, kad tai nesukels didesnių keblumų“, – teigė M.Zubas.

Lietuvos futbolo vicečempionas bei supertaurės savininkas šeštadienį žais draugiškas rungtynes su latvių Rygos „Daugava“ ekipa.
 
„Norime pademonstruoti efektyvų žaidimą – geresnės kokybės negu žaidėme iki šiol. Komanda jaučiasi neblogai, pamažu artėja geros sportinės formos link. Dvikova su Rygos „Daugava“ turėtų būti puiki repeticija prieš A lygos IV turo rungtynes su Tauragės „Tauro“ ekipa“, – sakė treneris iš Lenkijos.

Rygos vienuolikei vadovauja treneriai Virginijus Liubšys ir Tomas Ražanauskas, o komandos gretose rungtyniauja Mantas Savėnas, Ernestas Veliulis, Tomas Tamošauskas bei Linas Klimavičius.

Ši akistata „Žalgirio“ futbolininkams padės ruoštis kovo 30 dieną sostinėje vyksiančiai A lygos dvikovai su Tauragės „Tauru“, rygiečiams tai bus generalinė repeticija prieš Latvijos pirmenybių čempionato startą. 

„Žinome, jog priešininkų komandos sudėtis labai pasikeitė. Klubas pasikvietė daug pajėgių futbolininkų, kurie turėtų sustiprinti ekipą. Tačiau neaišku, kaip nauji žaidėjai kartu atrodys aikštėje.
 
Be kokiu atveju, mums svarbiausia gerinti savo žaidimą. Šiame susitikime pasiekti pergalę nėra svarbiausia, kadangi tai tik draugiškos rungtynės. Kita vertus, mes norime laimėti kiekvieną dvikovą, ne išimtis bus ir šeštadienį“, – pasakojo M.Zubas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius