Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vokietijos taurėje „Borussia“ iškovojo pergalę, o „Schalke“ pralaimėjo

Vokietijos futbolo taurės (DFB-Pokal) aštuntfinalyje antradienio naktį sužaistos keturios rungtynės, kuriose žaidė ir praėjusių metų vicečempionė Dortmundo „Borussia“ ekipa.
„Borussia“ futbolininkai
„Borussia“ futbolininkai / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Ne pilnos sudėties rungtyniavusi „Borussia“ ekipa išvykoje 2:0 (1:0) įveikė trečiojo Vokietijos futbolo diviziono atstovę „Saarbrucken“.

Įvarčius nugalėtojams pelnė Julianas Schieberis (19 min.) ir Jonas Hofmannas (49 min.).

Iš tolimesnės kovos dėl trofėjaus pasitraukė Gelzenkircheno „Schalke“ ekipa, kuri namuose 1:3 (0:3) nusileido kitai Bundeslygos komandai „Hoffenheim“.

Svečiai šeimininkus sumušė jau per pirmą kėlinį, kai įvarčius mušė Kai Herdling (22 min.), Kevinas Vollandas (32 min.) ir Roberto Firmino (35). Po pertraukos paguodos įvartį „Schalke“ ekipai pelnė Jeffersonas Farfanas (67 min.).

„Hoffenheim“ klubas Bundeslygoje užima vos 14-ąją vietą.

Kitose rungtynėse antrosios Bundeslygos atstovas „Kaiserslautern“ 3:0 svečiuose sutriuškino to paties diviziono atstovę Berlyno „Union“, o aukščiausios lygos atstovė „Hamburg“ 2:1 palaužė antro diviziono „Koln“.

Likusieji keturi aštuntfinalio susitikimai vyks trečiadienio vakarą. Tačiau jau aišku, kad ketvirtfinalyje „Hoffenheim“ kausis su „Hamburg“, o „Borussia“ – su „Wolfsburg“ ir „Ingolstadt“ poros nugalėtoju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius