-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vos vieną įvartį pelnęs puolėjas iš Serbijos paliko Vilniaus „Žalgirį“

Pasibaigus nuomos sutarties laikui, „Žalgirio“ futbolo klubas atsisveikino su puolėju iš Serbijos Komnenu Andričiumi. Liepos 1 dieną 22-ąjį gimtadienį švęsiantis serbas grįžta į Lisabonos „Belenenses“ ekipą.
Komnenas Andričius
Komnenas Andričius / fkzalgiris.lt nuotr.

K.Andričius „Žalgirio“ gretas nuomos pagrindais papildė vasario pradžioje. Turkijoje vykusioje treniruočių stovykloje puolėjas per trejas rungtynes pelnė du įvarčius, tačiau paskutinėse kontrolinėse rungtynėse Vilniaus „Sportima" arenoje su Talino „Flora“ patyrė traumą.

Dėl jos K.Andričius buvo priverstas praleisti Supertaurės rungtynes, o A lygoje debiutavo 4-ojo turo dvikovoje su „Trakais“.

Iš viso „Žalgirio“ gretose K.Andričius sužaidė 9 rungtynes (7 iš jų pradėjo startinėje sudėtyje), pelnė 1 įvartį ir 2 kartus buvo įspėtas. Tiksliu smūgiu puolėjui iš Serbijos pavyko pasižymėti A lygos 10-ojo turo mače su Kauno „Stumbru“ (4:1). Paskutinį kartą vilkėdamas žalią ir baltą aprangą futbolininkas rungtyniavo birželio 7 d. Liepojoje vykusiose draugiškose rungtynėse su vietos ekipa.

Futbolininko nuomos sutartis galiojo iki birželio 30 d. „Žalgiris“ turėjo teisę perpirkti K.Andričiaus sutartį iš Lisabonos „Belenenses“, bet nusprendė ja nepasinaudoti. Klubas dėkoja futbolininkui už darbą treniruotėse bei rungtynėse ir linki kuo geriausios sėkmės tolesnėje karjeroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius