Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Watford“ klubui Giedrius Arlauskis ir vėl nereikalingas

Jau rytoj startuojančiame Anglijos „Premier“ lygos sezone lietuviškų veidų galime ir nebeišvysti. Pernai prie „Watford“ klubo prisijungęs ir vos 23 minutes per visą sezoną aukščiausiajame futbolo tėvynės divizione sužaidęs Giedrius Arlauskis jau sausio pabaigoje buvo paskolintas Ispanijoje žaidžiančiai Barselonos „Espanyol“ ekipai. Tikėtina, jog šiais metais G.Arlauskio ir „širšių“ keliai išsiskirs dar iki pirmojo perėjimų lango pabaigos.
Giedrius Arlauskis
Giedrius Arlauskis / „Scanpix“ nuotr.

Naujasis „Watford“ vyriausiasis treneris, italas Walteris Mazzarri (2003-04 metų sezone vadovavęs Tomui Danilevičiui „Livorno“ klube) jau dabar susiduria su rimtomis sudėties komplektacijos problemomis.

Ekipa savo gretose turi net 19 „ne Anglijoje užaugintų“ futbolininkų bei yra viešai įvardijusi, jog ieško dar trijų naujokų.

W.Mazzarri visą savo profesionalaus futbolininko ir vyriausiojo trenerio karjerą (net 35 metus) praleido gimtojoje Italijoje, tad potencialūs naujokai veikiausiai atvyks iš už Britanijos salyno ribų, o „Premier“ lygos taisyklės leidžia sezonui registruoti tik 17 tokių žaidėjų.

Pasak gandų, dviem žaidėjais, kurie faktiškai garantuotai paliks pagrindinę „Watford“ sudėtį (pardavimo, paskolinimo ar perkėlimo į jaunimo komandą būdu), įvardijami ekvadorietis gynėjas Juanas Carlosas Paredesas ir mūsiškis Giedrius Arlauskis.

Dėl savo ateities ramūs neturėtų būti ir ispanas Mario Suarezas, marokietis Nordinas Amrabatas, čekas Matejus Vydra, Alžyro atstovas Adlenas Guedioura bei kamerūnietis Allanas Nyomas, tačiau jų buvimą komandoje nulems naujų žaidėjų pasirinkimas.

Lyg patvirtindami šiuos gandus prieš porą dienų „Watford“ pasirašė vienerių metų kontraktą su 19-os metų vartininku Charlie Bannisteriu, kuris, nors ir nepretenduoja pagrindinėje sudėtyje žaisti jau šiame sezone, sugebėjo smarkiai sužavėti klubo valdybą ir jau dabar yra laikomas svarbiu ateities žaidėju.

Tuo tarpu pagrindinės komandos vartininkų sąrašas, net ir neįtraukus į jį jaunojo anglo, atrodo perpildytas: Heurelho Gomesas, Costelis Pantilimonas, Rene Gilmartinas ir Giedrius Arlauskis, tad beveik nėra abejonės, jog, siekdami įvykdyti „Premier“ lygos reikalavimus, „Watford“ atsisveikins su vartų sargu iš Lietuvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius