Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Wayne'as Rooney: „Atsiprašau už raudoną kortelę“

Šį sezoną „Manchester United“ klubo kapitonu paskirtas puolėjas Wayne'as Rooney viešai atsiprašė už savaitgalį gautą raudoną kortelę. Vienas „Raudonųjų velnių“ lyderių rungtynėse su „West Ham United“ itin šiurkščiai sustabdė Stewardą Downingą ir buvo išvarytas iš aikštės bei nubaustas trijų rungtynių diskvalifikacija.
Wayne'as Rooney
Wayne'as Rooney / AFP/„Scanpix“ nuotr.

28 metų futbolininkas pripažino, kad raudonos kortelės jis nusipelnė, tačiau dievagojosi, kad varžovą šiurkščiai sustabdė netyčia ir jo poelgyje blogų kėslų įžvelgti nereikia. Puolėjas sakė, kad neapeliuos ir dėl jam skirtos trijų rungtynių diskvalifikacijos.

„Taip, tai buvo teisingas sprendimas. Pamačiau, kad jis bėga į greitą ataką ir pabandžiau ją nutraukti, tačiau suklydau. Nenorėjau žaisti šiurkščiai, tačiau jis mane aplenkė, pasimetė kamuolį toliau į priekį, o aš sustabdyti kojos nebegalėjau“, – apie epizodą pasakojo W.Rooney.

VIDEO: Wayne'o Rooney raudona kortelė

Nors kapitonas iš aikštės išvarytas dar 59-ąją minutę, tačiau „Manchester United“ sugebėjo išplėšti labai svarbią pergalę 2:1.

„Žinoma, aš atsiprašau. Manau, kad visi suprantame, kad padariau blogai. Komandos draugams buvo sunku, visada sunku žaisti be vieno žaidėjo. Esu labai patenkintas, kad komandos draugai atsilaikė“, – sakė W.Rooney.

Dėl papildomos nuobaudos už šiurkštų žaidimą W.Rooney turės praleisti „Premier“ lygos rungtynes su Liverpulio „Everton“, „West Bromwich Albion“ ir Londono „Chelsea“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius