Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Wayne'as Rooney nusprendė, kad po dvejų metų baigs karjerą Anglijos rinktinėje

Rezultatyviausias visų laikų Anglijos rinktinės futbolininkas Wayne'as Rooney pranešė, kad po 2018 metų pasaulio futbolo čempionato jis atsisveikins su Anglijos rinktine.
Wayne'as Rooney
Wayne'as Rooney / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Per 115 sužaistų rungtynių puolėjas rinktinėje jau yra įmušęs 53 įvarčius – tai visų laikų rekordas. Naujasis „Trijų liūtų“ treneris Samas Allardyce'as paskelbė, kad puolėjas liks rinktinės kapitonu.

„Aš jau apsisprendžiau. Po 2018 metų pasaulio čempionato Rusijoje paliksiu rinktinę“, – sakė W.Rooney.

Jeigu puolėjas sekmadienį žais Anglijos rinktinės rungtynėse su Slovakija atrankoje į pasaulio čempionatą, jis taps komandos rekordininku ir pagal sužaistas rungtynes.

„Vis dar turiu dvejus metus. Profesionalo karjerą pradėjau būdamas 16-os, o 17-os metų jau žaidžiau rinktinėje. Tai ilgas laiko tarpas. Mėgavausi kiekviena rinktinėje praleista akimirka“ , – sakė spalį 31-ąjį gimtadienį minėsiantis W.Rooney.

Anglijos rinktinė su W.Rooney be pralaimėjimų sužaidė pastarąsias tris atrankas į didžiuosius turnyrus – į 2012 ir 2016 m. Europos čempionatus bei 2014 m. pasaulio čempionatą.

Vis dėlto pačiuose turnyruose anglams nesiseka – nuo 2006 metų pasaulio pirmenybių Anglijos rinktinė nėra laimėjusi atkrintamosiose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius