Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Wengeras: Messi įvarčius mušė tarsi žaisdamas „PlayStation“

Londono „Arsenal“ (Anglija) treneris Arsene'as Wengeras negailėjo pagyrų jo komandą UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalyje nužudžiusiam „Barcelona“ lyderiui Lioneliui Messi. 60-mečio futbolo specialisto nuomone, L.Messi įvarčius mušė taip lengvai, tarsi tai būtų ne realus gyvenimas, o kompiuterinis žaidimas.
Anot D.Maradonos, L.Messi turėtų „sprogti“ pasaulio čempionate
L.Messi buvo nesustabdomas. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Arsenal“ antradienį atsakomąsias rungtynes Barselonoje pralaimėjo rezultatu 1:4, o visą ketvirtfinalio seriją – 3:6. Tačiau A.Wengeras nesikrimto.

„Pralaimėjome geresnei komandai, kuri savo gretose turi geriausią planetos žaidėją“, – liaupses L.Messi pradėjo žerti varžovų treneris.

„Kai įsibėgėja, jo sustabdyti yra tiesiog neįmanoma. Įvarčius jis mušė taip lengvai, tarsi tai būtų ne realus gyvenimas, o „PlayStation“ kompiuterinis žaidimas“, – keturis įvarčius pelniusio 22 metų argentiniečio žaidimu žavėjosi prancūzas.

A.Wengero nuomonei pritarė „Barcelona“ strategas Pepas Guardiola. „Labai taikliai pastebėta, L.Messi tikrai žaidė tarsi „PlayStation“. Jis buvo pranašesnis už visus. Tačiau L.Messi galvoja tik apie futbolą ir todėl yra pats didžiausias pavyzdys pasaulio vaikams“, – antrino P.Guardiola.

Tuo tarpu L.Messi, tapęs vos ketvirtuoju žaidėju per visą Čempionų lygos istoriją, kuris vienose rungtynėse įmušė keturis įvarčius, kuklinosi.

„Esu labai laimingas, tačiau svarbiausia ne mano įvarčiai, o komandos pergalė. Tikiuosi, toliau demonstruosime ne prastesnę formą ir rezultatus“, – dėstė mačo didvyris.

Savaitgalį L.Messi ir „Barcelona“ laukia vienas rimčiausių šio sezono išbandymų – mūšis su didžiausiu priešu Madrido „Real“ klubu. Abi vienuolikės kol kas koja kojon žengia Ispanijos čempionate ir savaitgalio „El Clasico“ gali nulemti, kam atiteks „La Liga“ auksas.

„Pakartoti tokį žaidimą Madride bus labai sunku, tačiau svarbiausia tiesiog nugalėti, kad ir 1:0“, – apie savaitgalio mūšį kalbėjo L.Messi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius