Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Wesley Sneijderis Stambulo klubui kainuos 25,5 mln. eurų

Italų Milano „Inter“ palikęs ir į Stambulo „Galatasaray“ klubą trejiems metams išvykęs saugas Wesley Sneijderis antradienį pripažino, jog jis nebėra toks geras futbolininkas kaip anksčiau. Tačiau tai nereiškia, jog olando kaina rinkoje sumenko.
Wesley Sneijderis persikėlė į Stambulo „Galatasaray“
Wesley Sneijderis persikėlė į Stambulo „Galatasaray“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Kaip teigia futbolo šaltiniai, už perėjimą iš „Milan“, Stambulo klubas sumokėjo italams 7,5 mln eurų.

Iki 2016-ųjų sezono pabaigos „Galatasaray“ ekipoje žaisiantis W.Sneijderis jaus 2 mln. eurų algą, o  paskutinį sezoną – 3.2 mln. eurų. Be to, olandui atiteks iškart 3,9 mln. eurų  pasirašymo mokestis.

W.Sneijderis prie algos dar galės prisidurti po 25 tūkst. eurų, jei žais Stambulo komandos stadione. Galvojama, kad sužaidęs 100 mačų turkų ekipos gretose, jis banko sąskaitą papildys 2,5 mln. eurų.

Skaičiuojama, kad dėl olando „Galatasaray“ neteko 25,5 mln. eurų.  

Olandijos rinktinės narys dar 2009-10-ųjų metų sezoną buvo nesustabdomas. Savo buvusiam klubui padėjo iškovoti UEFA Čempionų lygos taurę bei su šalies rinktine 2010-ųjų metų Pasaulio čempionate nužengti iki finalo.

„Kodėl aš neatvykau į klubą, kuris Pasaulyje yra tarp penkių stipriausių? Tai dėl to, nes aš šiuo metu tikrai nesu geriausiame futbolininkų penketuke“, – De Telegraaf teigė saugas.

„Nemanau, kad išvykimas į Turkiją bus žingsnis atgal. „Galatasaray“ komandoje gausiu daugiau laiko aikštėje“, – pridūrė 28-erių metų olandas.

W.Sneijderis pagrindinėje Turkijos čempionų ekipoje galės debiutuoti jau sekmadienį, kuomet „Galatasaray“ susigrums Stambulo derbyje su „Besiktas“.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius