Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Xabi Alonso pratęs sutartį su Madrido „Real“?

Madrido „Real“ klubo saugas Xabi Alonso tikisi pratęsti sutartį su „karališkuoju“ klubu. Carlo Ancelotti tam neprieštarauja ir norėtų matyti futbolininką savo komandoje dar dvejus metus, rašo goal.com.
Xabi Alonso
Xabi Alonso / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

X.Alonso vasarą buvo atliktos kelios operacijos, dėl kurių futbolininkas praleido Konfederacijų taurės varžybas su Ispanijos rinktine ir Madrido „Real“ sezono pradžią.

„Dabar aš pradedu kalbėtis su klubu apie ateitį. Gerai sutariu su ekipos vadovybe, tačiau, kai buvau traumuotas, nenorėjau liesti šios temos“, – kalbėjo X.Alonso.

32-erių X.Alonso nebuvo tikras, kad galės atgauti tokią sportinę formą, kokia galėjo pasigirti iki traumos.

Futbolininkas prasitarė, kad tikisi vienerių metų sutarties su galimybe ją pratęsti. Madrido komanda yra pasiruošusi sumokėti saugui 6 mln. eurų per metus.

C.Ancelotti gyrė X.Alonso žaidimą. Treneris teigė, kad futbolininkas turi lyderio bruožų, ir norėtų šį žaidėją savo klube matyti dar dvejus metus.

„Aš matau save jame, – apie futbolininką kalbėjo italas, – jis yra lėtas, bet atlieka puikius perdavimus. Jis yra mūsų saugų grandies pamatas. Šiuo metu vyksta derybos su žaidėju dėl kontrakto pratęsimo, tikiuosi, jis pasiliks. Kontrakto pratęsimas būtų puiki kalėdinė dovana,“ – kalbėjo C.Ancelotti.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius