Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Z.Coleman apstulbusi: patikėsiu tik, kai išvysiu „Barcelona“ žaidėjas

Antrą sezoną Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komandos gretose rungtyniaujanti puolėja iš Namibijos Zenatha Coleman visu gražumu atsiskleidė būtent šiais metais. Vieną po kito įvarčius Lietuvos moterų futbolo A lygoje į varžovių vartus siunčianti afrikietė jau pagerino Tatjanai Kozyrenko priklausiusį sezono rezultatyvumo rekordą, o UEFA moterų Čempionių lygoje „Zi Zi“ šį sezoną jau pasižymėjo 6 tiksliais smūgiais. Savo įvarčių sąskaitą Z.Coleman dar gali papildyti, tačiau tai bus neabejotinai sunkiausia žaidėjos užduotis iki šiol jos karjeroje.
Zenatha Coleman, Jelena Čubrilo ir Toriana Patterson
Zenatha Coleman, Jelena Čubrilo ir Toriana Patterson / Gintros fk nuotr.
Temos: 1 Šiaulių Gintra

Po pergalės UEFA moterų Čempionių lygos atsakomose šešioliktfinalio varžybose Ciuriche lemiamus du įvarčius pelniusi namibietė duodama komentarą teigė, jog jos svajonė išsipildytų jeigu burtai Lietuvos čempionių komandą suvestų su garsiąja „Barcelona“. Atrodo, jog šie futbolininkės žodžiai pasiekė Dievo ausį ir jau šiandien tiesioginę burtų traukimo ceremoniją iš Niono stebėjusi Z.Coleman buvo šokiruota.

„Mano svajonė išsipildė. Išvydusi lapelį su „Barcelona“ užrašu negalėjau patikėti savo akimis. Maniau, kad sapnuoju, nes jau kurį laiką apie tai galvojau ir ši mintis vis persekiojo mane. Iš tiesų visuomet svajojau sužaisti būtent su „Barcelona“, nes tai viena garsiausių komandų visame pasaulyje. Kol kas dar negaliu patikėti, kad tai tiesa – patikėsiu tik tada, kai aikštėje prieš save išvysiu „Barcelona“ žaidėjas“, – neslėpdama emocijų pasakojo Z.Coleman.

Panašius jausmų antplūdžius išgyveno ir kitos Šiaulių „Gintros-Universiteto“ komandos žaidėjos. Tiesioginės transliacijos iš burtų traukimo ceremonijos su nekantrumu laukė ir šiauliečių krašto saugė iš Serbijos Jelena Čubrilo.

Sužinojusi, kad „Gintrai-Universitetui“ aštuntfinalyje teks suremti ginklus su galingąja „Barcelona“ Serbijos nacionalinės moterų futbolo rinktinės narė teigė labai apsidžiaugusi, nes tai unikali galimybė jos karjeroje, tačiau čia pat pridūrė, kad nepaisant garsaus varžovių vardo „Gintra-Universitetas“ sieks mesti rimtą iššūkį grėsmingoms varžovėms.

„Net nežinau, kaip žodžiais apibūdinti šį jausmą. Atrodo, kad mano širdis tuoj pat iššoks iš krūtinės. Esu labai laiminga ir nekantrauju su komanda pradėti pasirengimą šioms varžyboms. Taip, „Barcelona“ yra labai pajėgus varžovas ir šios komandos atakas sustabdyti bus ko gero sunkiausia „Gintros-Universiteto“ užduotis klubo istorijoje, bet esu įsitikinusi, kad mes galime su jomis kovoti“, – ryžtingai kalbėjo J.Čubrilo.

Serbė taip pat džiaugėsi, kad pirmosios tarpusavio komandų rungtynės vyks Šiauliuose, nes tribūnas užpildysiantys žiūrovai turėtų tapti dar viena rimta paspirtimi kovoti iš paskutiniųjų, galbūt net viršijant savo galimybes.

„Jau rungtynėse su Ciuricho ekipa pagrindinės stadiono tribūnos buvo sausakimšos, todėl šiame etape ir dar žaidžiant ne su bet kuo, o „Barcelona“, neabejoju, kad laisvų vietų nebus. Žiūrovų parama mums turėtų suteikti papildomą impulsą kovoti ir nenuleisti galvų, net jeigu ir ne viskas seksis taip kaip norėtume. Privalome žaisti garbingai iki finalinio teisėjo švilpuko siekiant išsaugoti intrigą iki atsakomojo mačo Barselonoje“, – mintimis apie būsimą Lietuvos futbolo istorinę akistatą dalinosi J.Čubrilo.

Primename, kad aštuntfinalio rungtynės Šiauliuose vyks lapkričio 8 arba 9 dieną, tuo tarpu atsakomasis susitikimas Ispanijoje bus žaidžiamas lapkričio 15 arba 16 dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius