Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Z.Ibrahimovičius nesikeičia: prisistatė „AC Milan“ žaidėju, treneriu ir prezidentu

Metai eina, tačiau Zlatanas Ibrahimovičius savo manierų nekeičia. Švedas nestokojo geros nuotaikos po „AC Milan“ pergalės 4:2 prieš Turino „Juventus“.

Z.Ibrahimovičius pareiškė, jog yra „prezidentas, žaidėjas ir treneris“ Milano klube po to, kai su komandos draugais perlaužė rungtynes, kuriose vienu metu atsiliko 0:2.

„Aš senas. Tai nėra paslaptis! Bet amžius tik skaičius, – sakė Z.Ibrahimovičius DAZN. – Aš gerai dirbu, išlaikau gerą balansą. Šiandien sužaidžiau daugiau nei praėjusiame mače. Jaučiuosi gerai ir, jei atvirai, stengiuosi kuo daugiau padėti komandai.

Esu prezidentas, žaidėjas ir treneris! Vienintelis neigiamas dalykas tas, kad man moka tik už žaidimą. Jei būčiau čia buvęs nuo pirmos sezono dienos, būtume laimėję Scudetto.“

Vienintelis neigiamas dalykas tas, kad man moka tik už žaidimą

Kol kas nėra aišku, kur po šio sezono kryps 38-rių puolėjo karjera.

„Pamatysime, pamatysime. Dar liko mėnesis, kuriuo reikia mėgautis, tačiau dabar situacija yra keista, mes jos kontroliuoti negalime.

Nežinau, ar sirgaliai mane gyvai jau matė žaidžiantį paskutinį kartą. Taip tikrai gali būti. Kodėl? Skaitykite tarp eilučių, – kalbėjo Z.Ibrahimovičius. – Keista žaisti be žiūrovų.

Man labai patinka Milane. Kai išvykau į JAV, gavau traumą, norėjau vėl pasijausti gyvas. Man 38 metai. Negaliu įgyti tokios formos kaip kažkada, bet esu protingesnis. Nedarau tų pačių dalykų, kuriuos dariau 20-ties.

Aš nebedarau skirtumo aikštėje, tačiau man tai nepatinka. Neatvykau čia, kad būčiau talismanas. Aš čia tam, kad pagelbėčiau komandos draugams, klubui ir sirgaliams.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius