-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Z.Zidane'as triumfą vadino „istorine akimirka“, M.Allegri saviškiams turėjo tik vieną priekaištą

Prie Madrido „Real“ vairo Zinedine'as Zidane'as stovi mažiau nei dvejus metus, tačiau tokio trumpo periodo prancūzui pakako, kad dukart taptų Čempionų lygos laimėtoju.
Massimiliano Allegri ir Zinedine'as Zidane'as
Massimiliano Allegri ir Zinedine'as Zidane'as / „Scanpix“ nuotr.

„Real“ tapo pirmąja moderniosios Čempionų lygos komanda, kuriai pavyko apginti titulą. Z.Zidane'as tai vadina istorine diena.

„Niekas to nepadarė anksčiau, taigi tai galime vadinti istorine diena visiems Madrido sirgaliams. Kitąmet bus dar sunkiau, bet mes atkakliai dirbsime, kad laimėtume dar kartą“.

„Šiandien galime pasakyti, jog esame gera komanda, kuri buvo verta laimėti Ispanijos ir Čempionų lygą“, – pridūrė Z.Zidane'as.

„Tai buvo įstabūs metai, negalėčiau prašyti geresnių. Viską vainikavo rungtynės su labai stipria komanda. Mūsų šansai laimėti buvo lygūs, o pradžia mums nesusiklostė gerai.

Antroje rungtynių dalyje mes buvome išties įspūdingi – kontroliavome kamuolį, laimėjome fizines mikrodvikovas. Esu laimingas tuo, kokį užsispyrimą komanda pademonstravo“, – kalbėjo „Real“ treneris.

Massimiliano Allegri pripažino, kad jo auklėtiniai antroje rungtynių pusėje tebuvo stebėtojai. „Pirmajame kėlinyje žaidėme išties gražiai, tačia po pertraukoss buvome pernelyg statiški“, – sakė „Juvės“ treneris.

„Sugebėjome apsiginti 15 minučių. Kaip žinote, futbolas gali būti žiaurus. Rikošetas kamuolį po Miralemo Pjaničiaus smūgio nukreipė už vartų, po Casemiro smūgio – į vartus“.

„Scanpix“ nuotr./Massimiliano Allegri
„Scanpix“ nuotr./Massimiliano Allegri

„Be abejo, žaidėme prieš labai galingą komandą. „Real“ turi labai daug kertinių žaidėjų. Kai turi žmogų, kuris laimi „Ballon d'Or“ ir muša tiek daug įvarčių – tai didelis pranašumas“, – kalbėjo M.Allegri.

Jis sakė, kad vienintelė pastaba, kurią galėtų duoti savo žaidėjams, būtų ta, kad neišlaikė koncentracijos po antro praleisto įvarčio. „Turėjome likti susikaupę“, – sakė M.Allegri.

„Vis dėlto turiu padėkoti savo vaikinams. Tai buvo nepaprastas sezonas. Laimėjome „Serie A“ ir „Coppa Italia“, žaidėme Čempionų lygos finale. Esu dėkingas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius