Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirį“ papildęs škotas Calumas Elliotas: „Noriu žaisti futbolą“

VMFD „Žalgiris“ komandos marškinėlius nekantraujantis užsivilkti Calumas Elltiotas stengsis pateisinti sirgalių lūkesčius. Ketvirtadienį į Vilnių atvykęs 24-erių škotas penktadienį jau dalyvavo rytinėje komandos treniruotėje.
Calumas Elliotas
Calumas Elliotas / S.Čirbos nuotr.

„Esu laimingas, jog atvykau čia. Mane ir klubą tenkino kontrakto sąlygas, todėl nusprendžiau persikelti į Lietuvą. Marius Žaliūkas labai teigiamai atsiliepė apie Lietuvą, tai palengvino mano sprendimą. Tikiuosi komandai padėti įgyvendinti jos tikslus. Nekantrauju kuo greičiau išbėgti į aikštę vilkint „Žalgirio“ komandos aprangą“, – sprendimą atvykti į Lietuvą motyvavo buvęs Škotijos U-21 rinktinės puolėjas C.Elliotas, su Lietuvos vicečempionų klubu sutaręs dėl dvejų metų kontrakto.

Paklaustas, kodėl neliko Škotijoje, naujasis „Žalgirio“ komandos legionierius sakė: „Pagrindinis motyvas, kodėl esu čia – tai noras žaisti futbolą ir priimti naują iššūkį. Atėjo toks metas, kai norisi naujos patirties. Finansinė „Hearts“ situacija neturėjo jokios įtakos mano sprendimui. Su klubu Škotijoje neturiu jokių sąskaitų, viskas šiuo aspektu yra gerai. Dabar noriu koncentruotis tik į futbolą“.

Nuo 2004 iki šių metų pradžios su pertraukomis Edinburgo „Hearts“ klube žaidęs puolėjas iš viso per 124 rungtynes įmušė 16 įvarčių. Paklaustas apie savo gabumus futbolo aikštelėje C.Elliotas buvo kuklus. „Sunku pasakyti, kokios yra mano stipriosios pusės. Aikštelėje aš tiesiog stengiuosi padėti komandai, pateisinti komandos draugų ir sirgalių lūkesčius. Tai man svarbiausia“, – sakė legionierius.

Calumas Elliotas VMFD „Žalgiris“ komandos gretose turėtų debiutuoti šeštadienį, draugiškose rungtynėse su svečiais iš Latvijos Daugpilio „Daugava“. Rungtynės vyks Vilniuje, „Sportimos“ manieže. Rungtynių pradžia 18 val. 30 min.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius