-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Žalgirį“ rems atliekų tvarkymo įmonė, kuri nori matyti „švarų žaidimą“

Vilniaus atliekų tvarkymo įmonė „VSA Vilnius“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su Vilniaus „Žalgirio“ futbolo klubu. Ji tapo reprezentacinės Lietuvos sostinės ekipos rėmėja 2015 metų sezonui, kuriame dabartiniai šalies čempionai sieks išsaugoti titulą.
Vilniaus „Žalgiris“ – vėl Lietuvos futbolo A lygos čempionas
Vilniaus „Žalgiris“ – vėl Lietuvos futbolo A lygos čempionas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Įmonė ir klubas bendradarbiaus bendru šūkiu „Už švarų žaidimą!“, kuriuo siekiama propaguoti skaidrumą futbole ir atliekų tvarkymo versle.

„Žalgirio“ futbolo klubui vadovauja ambicingas, moderniai mąstantis ir efektyviai veikiantis kolektyvas, turintis aukštas etikos normas bei aiškius siekius. Savo įmonėje ir atliekų tvarkymo rinkoje stengiamės puoselėti tokias pačias vertybes, todėl nusprendėme prisidėti prie ilgas tradicijas turinčio Vilniaus futbolo klubo gerovės kūrimo“, – teigė atliekų tvarkymo įmonės direktorė Jurgita Petrauskienė.

„Džiaugiamės, kad atliekų tvarkymo įmonė tapo Vilniaus „Žalgirio“ rėmėjų šeimos nariu. Nuo šiol, jau kartu ir su ja kursime švaresnį, modernesnį ir daugiau pergalių iškovosiantį Vilnių. Taip pat viliuosi, jog akcija „Už švarų žaidimą“ bus mūsų ir rėmėjos sėkmingo ilgalaikio bendradarbiavimo pradžia“, – sakė Vilniaus „Žalgirio“ direktorė Vilma Venslovaitienė.

„Planuojame klubą paremti ne tik finansiškai, bet ir prisidėti prie švaraus žaidimo skatinimo futbolo aikštėje ir už jos ribų. Manome, kad skaidrumas versle, kaip ir sporte, yra būtinas“, – pažymėjo remiančios kompanijos direktorė J. Petrauskienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius