-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Žalgiriečiai – geriausi A lygos trečiajame rate

Prieš rungtynes su Kauno „Stumbru“ LFF stadione buvo pagerbtas Vilniaus „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Valdas Dambrauskas bei puolėjas iš Serbijos Andrija Kaludjerovičius. Jie tapo geriausiu „SMScredit.lt A lygos“ trečiojo rato treneriu ir žaidėju.
Valdas Dambrauskas, Deividas Šemberas ir Andrija Kaludjerovičius
Valdas Dambrauskas, Deividas Šemberas ir Andrija Kaludjerovičius / zalgiris-vilnius.lt nuotr.

Nors žalgiriečiams trečiasis čempionato ratas pasibaigs nukeltomis rungtynėmis su Marijampolės „Sūduva“, kurios įvyks sekmadienį, jie per pastarąsias septynerias rungtynes iškovojo vien pergales.

Serijoje, kurioje du kartus buvo įveikti „Trakai“, o po kartą abi Kauno ekipos, Utenos „Utenis“, Jonavos „Lietava“ ir Klaipėdos „Atlantas“, vilniečiai buvo tiesiog nesulaikomi puolime, pelnydami net 22 įvarčius.

Pusė šių įvarčių pelnė nesustabdoma puolimo mašina iš Serbijos – A.Kaludjerovičius. Futbolininkas nepasižymėjo tik pirmose rungtynėse, kuriose pasirodė tik antrojo kėlinio viduryje, tačiau kituose susitikimuose aikštės nepalikdavo be bent vieno įvarčio. Dviem hetrikais, dubliu ir iš viso vienuolika taiklių šūvių pasižymėjęs puolėjas iškart šovė į rezultatyviausių lygos žaidėjų viršūnę, taip užsitarnaudamas ir geriausio žaidėjo apdovanojimą.

V.Dambrauskas padėjo savo komandai ne tik susigrąžinti pirmąją čempionato vietą, bet ir po įspūdingos pergalių serijos susikrauti net septynių taškų persvarą prieš artimiausius persekiotojus. Šis atotrūkis gali padidėti iki dešimties taškų, mat žalgiriečiai turi vienerias rungtynes atsargoje. V.Dambrauskui tai buvo pirmasis geriausio rato trenerio apdovanojimas šiemet.

Apdovanojimus žalgiriečiams įteikė A lygos prezidentas Deividas Šemberas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius